Skip to content

Ugens TV-kamp Svendborg Rabbits vs. Randers Cimbria

Facebook
Tyre Gathright i hvid
Foto: Tom Andreasen – Fotografi

Revanchekamp for Randers

Det var en magtdemonstration uden lige, da Svendborg Rabbits og Randers Cimbria stod overfor hinanden på TV tilbage i oktober måned. Kampen var i Svendborgs kontrol, og de var hele tiden et skridt foran Randers. 

Svendborg Rabbits der fortsat kun har tabt én kamp, har i længere tid måtte undvære et af holdets store profiler i Brandon Norfleet. Dog har de siden sidste kamp imod Randers fået center Djery Jean-Baptiste tilbage, som måske bliver et godt våben imod Randers Cimbrias store spillere. Flere af Svendborgs guards har i den sidste tid vist sig fra deres bedste side. Tyre Gathright, Sebastian Åris og Corey Silverstrom leverer i begge ender, og man kan ikke lade være med, at få øje på deres 3 point procenter. Åris topper hos de tre og skyder 50 % fra 3’eren. Nummer to er Silverstrom med 42.9 %, og som nummer tre er det Gathright med 41.5 %. 

Randers Cimbria ligger på nuværende tidspunkt nummer fire i Basketligaen. De har vundet 6 kampe og tabt 5. Man skal dog ikke tage fejl af deres placering og resultater. Det er et hold, som ligger på tredje pladsen i point og assist, anden pladsen i rebounds, og så har de som eneste hold tvunget Bakken Bears ud i overtid. Jonathan Klussmann har vist sig at være en bærende spiller på holdet, og har i de sidste tre kampe spillet over 30 minutter per kamp. En anden vigtig brik for Randers er Brandon Randolph, som også var iført Randers trøjen sidste sæson. Randolph havde i overtidsnederlaget til Bakken Bears 18 point, 8 rebounds og 7 assist. 

Du kan se kampen direkte fra Rise Sparekasse Arena på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE, i dag tirsdag d. 4. januar kl. 19:15. Optakten starter kl. 19:00 på kanalen, hvor du både kan se interviews med spillere og trænere. 

Flere artikler