Skip to content

Ugens TV-kamp Svendborg Rabbits vs. Randers Cimbria

Facebook
Tyre Gathright i hvid
Foto: Tom Andreasen – Fotografi

Revanchekamp for Randers

Det var en magtdemonstration uden lige, da Svendborg Rabbits og Randers Cimbria stod overfor hinanden på TV tilbage i oktober måned. Kampen var i Svendborgs kontrol, og de var hele tiden et skridt foran Randers. 

Svendborg Rabbits der fortsat kun har tabt én kamp, har i længere tid måtte undvære et af holdets store profiler i Brandon Norfleet. Dog har de siden sidste kamp imod Randers fået center Djery Jean-Baptiste tilbage, som måske bliver et godt våben imod Randers Cimbrias store spillere. Flere af Svendborgs guards har i den sidste tid vist sig fra deres bedste side. Tyre Gathright, Sebastian Åris og Corey Silverstrom leverer i begge ender, og man kan ikke lade være med, at få øje på deres 3 point procenter. Åris topper hos de tre og skyder 50 % fra 3’eren. Nummer to er Silverstrom med 42.9 %, og som nummer tre er det Gathright med 41.5 %. 

Randers Cimbria ligger på nuværende tidspunkt nummer fire i Basketligaen. De har vundet 6 kampe og tabt 5. Man skal dog ikke tage fejl af deres placering og resultater. Det er et hold, som ligger på tredje pladsen i point og assist, anden pladsen i rebounds, og så har de som eneste hold tvunget Bakken Bears ud i overtid. Jonathan Klussmann har vist sig at være en bærende spiller på holdet, og har i de sidste tre kampe spillet over 30 minutter per kamp. En anden vigtig brik for Randers er Brandon Randolph, som også var iført Randers trøjen sidste sæson. Randolph havde i overtidsnederlaget til Bakken Bears 18 point, 8 rebounds og 7 assist. 

Du kan se kampen direkte fra Rise Sparekasse Arena på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE, i dag tirsdag d. 4. januar kl. 19:15. Optakten starter kl. 19:00 på kanalen, hvor du både kan se interviews med spillere og trænere. 

Flere artikler

Geof Kotila er gået bort

Kære Alle Det er med stor sorg at vi må meddele at Geof Kotila er gået bort. Vores tanker er hos familien