Skip to content

Ugens tv kamp Randers Cimbria vs Svendborg Rabbits

Facebook

Torsdag betyder basket på SPORT LIVE.


Der er lagt op til et brag af en basket kamp, når Randers Cimbria åbner dørene op for Svendborg Rabbits torsdag aften. Trods en hård start på sæsonen er hjemmeholdet ved at finde rytmen, og med borgermesteren tilbage på banen sikrede de sig sæsonens første sejr på udebane imod et velspillende Værløse Blue Hawks hold. Chris Nielsen havde i sin første kamp 24 point, den høje Reginald Kissoonlal snitter flotte 19,3 point og 11,7 rebounds og Jonathan Klussmann med 11 point, 2,7 rebounds og 6,3 assist pr. kamp.

Det er en tur tilbage til vante rammer for flere i Svendborg Rabbits truppen. Head coach Jimmy Moore har i to sæsoner coached Randers Cimbria og spillerne Corey Silverstrom, Oliver Strøh, Fenton Bradley JR og Tyre Gathright
Svendborg Rabbits er stadig ubesejret, og med en sejr over Randers vil de ligge skulder om skulder med Bakken Bears på førstepladsen. Tre kaniner man skal holde øje med er Tyre Gathright som snitter 20 point på effektive 25 minutter pr. kamp, Corey Silverstrom med 18 point pr. kamp og Sebastian Åris med 13,5 point, 5,5 rebounds og 6,5 assists pr. kamp.

På SPORT LIVE kan du som en del af optakten til aftenens tv-kamp se basket magasinet OVERTIME, der i denne uge har Randers Cimbrias talentfulde unge spiller Jonathan Klussmann på besøg. Hør hvad han har at sige om skiftet fra BK Amager til Randers Cimbria og meget mere.

Flere artikler

Nu starter slutspillet

Den første del af sæsonen, Grundspillet, blev færdigspillet lørdag eftermiddag med kampen mellem Bears Academy og Værløse Blue Hawks, og det betyder, at