Skip to content

Ugens TV-kamp Randers Cimbria vs. Horsens IC

Facebook
Sami Eleraky i blå
Foto: Mathias Storgaard – Stuntdouble Media

Live fra Arena Randers.

Med få kampe tilbage i grundspillet er spændingen ikke blevet mindre, når det kommer til hvem der ender på tredje, fjerde og femtepladsen. Torsdag aften kl 19:15 står Randers Cimbria og Horsens IC så overfor hinanden igen, og kun 2 point adskiller de to hold.

Randers Cimbria, der ellers var kommet ind i en god stime, led sidste tirsdag et nederlag til theView Copenhagen. Få dage efter kom de tilbage på det vindende spor, med en sejr over Værløse Blue Hawks. Joshua Fortune har nu spillet tre kampe for holdet, og han har med sine 23 point og 6.7 rebounds per kamp vist, at han er en spiller, der passer godt ind og giver ekstra point på pointtavlen. Randers Cimbria har i de sidste 4 kampe scoret 108.4 point i gennemsnit, og er inde i en rigtig god rytme offensivt.

Horsens IC er med seks sejre i træk på vej mod toppen af Basketligaen. Den dårlige start der længe havde dem på ottendepladsen, er nu blevet skiftet ud med en fjerdeplads og sikret adgang til play-off 1-6. Med en sejr kan Horsens IC lægge lidt afstand til Randers Cimbria, og gøre sig endnu større forhåbninger om en tredjeplads. Miki Novovic har stadigvæk ikke været omklædt, hvilket efterlader et lille tomrum i feltet, og kan blive et problem imod Randers Cimbrias Sami Eleraky og Reginald Kissoonlal.

Du kan se kampen på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE torsdag d. 17. februar kl. 19:15. Se med fra kl. 18:30 hvor basketmagasinet OVERTIME ruller over skærmen, efterfulgt af optakt til kampen kl. 19:00.

Dagens medkommentator er et af de absolut største navne indenfor dansk basketball, Mikkel Langager Larsen. Med klubber som Real Madrid, Olimpia Milano og AEK Atene på CV’et vil seerne være i gode hænder under kampen.

Flere artikler

Optakt: Nummer et mod nummer tre

Bakken Bears er ude efter revanche, når de lørdag eftermiddag vil forsøge at hente en sejr i Arena Næstved mod Basketligaen førsteplads