Skip to content

Ugens tv kamp Horsens IC vs. Bakken Bears

Share on facebook
Facebook

Tilbage til hvor vi startede.

Torsdag d. 2. december kl. 19:15 er der endelig tv kamp igen. Det blev en længere pause end forventet, da der inden landsholdspausen var corona udbrud i Basketligaen. Heldigvis er situation i ligaen nu kommet under kontrol, og kampene kan genoptages.

Sidste gang Horsens IC og Bakken Bears mødtes, leverede de tæt på 4 perioders spændende og seværdig tv kamp, og mon ikke de kan gøre det samme igen. Det er i hvert fald to hold, der har haft god tid til at få trænet og forberedt inden dette opgør.

Bakken Bears er stadigvæk det eneste ubesejrede hold i Basketligaen, og har leveret både i ind- og udland på det seneste. Inden pausen sluttede de som nr. 2 i deres FIBA Europe Cup gruppe, og gik dermed videre til næste runde, der starter onsdag d. 8. december.

Hos Horsens IC ser man formentlig ekstra meget frem til torsdagens opgør, da deres guard Siler Schneider langt om længe har fået grønt lys. Sidste gang Siler Schneider var i aktion, tørnede han ud for ABC Athletic Constanta i Rumænien. Her snittede han 15.8 point, 5.3 assists og 5.1 rebounds.

Se kampen på SPORT LIVE torsdag d. 2. december kl. 19:15. Inden kampen er basket magasinet OVERTIME også tilbage, og sender på kanalen fra kl. 18:30 efterfulgt af optakt til kampen.

Flere artikler

Danske Mestre 21/22

Bakken Bears er danske mestre Efter fjerde DM finale imellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits, stod det klart at Bakken Bears efter

4. finalekamp

Fjerde kamp kan være den sidste Når Svendborg Rabbits og Bakken Bears træder på gulvet i aften i Svendborg Idrætscenter til fjerde

Årets Træner

Anders Sommer er Årets Træner! Første sæson som head coach i Basketligaen er ved at være ved vejs ende for Anders Sommer,