Skip to content

Ugens tv kamp BMS Herlev vs theView Copenhagen

Facebook

Forstaden vs indre by.

Afstanden er ikke lang, når theView Copenhagen skal til Herlev Hallen for at spille ugens tv kamp.
BMS Herlev og theView Copenhagen, tidligere kendt som Copenhagen Basketball, har de sidste 2 sæsoner haft nogle tætte opgør og kigger man på papiret, så er denne kamp formodentlig ingen undtagelse.

Kampen om København har i de sidste par sæsoner været vundet af BMS Herlev og det kan tænkes, at hjemmeholdet kommer ind i denne kamp med en følelse af, at være favoritter. Det er ligeledes en særdeles energisk BMS Herlev trup vi har fået set i de første kampe. En af de store succeser har været forsvaret.
Topscorer for BMS Herlev er svenske Jordan Lou med 18.7 point og 3.3 assists og dernæst er det Leonardo Carlino med 17.5 point og 4.8 rebounds. Værd at nævne er den unge Marqus Marion, der på sine blot 20 minutter per kamp snitter 11.3 point og 11 rebounds. theView Copenhagen er ikke det samme hold vi kendte fra sidste år, de har skiftet navn og med det er der også sket ændringer på holdet. Man venter fortsat på at de to sidste spillere kan blive klar til kamp. I mellemtiden har den unge kerne været den bærende kræft på holdet. Det er indtil videre blevet til 1 sejr, hvilket måske ikke er det store. Såfremt man derimod kigger på spillernes præstationer i de forskellige kampe, kan de gå hen og blive et hold med flere strenge at spille på.

Se med torsdag fra kl 18:30 på SPORT LIVE hvor der først vises basketmagasinet OVERTIME, efterfulgt af tip-off live fra Herlev Hallen kl 19:15.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken