Skip to content

Ugens tv kamp Bakken Bears vs. Randers Cimbria

Facebook
Foto: Per Bille/RyFoto

Fly Teddy fly.

I dag spiller Bakken Bears deres tredje TV-kamp i sæsonen, denne gang tager de imod Randers Cimbria. I deres sidste opgør slap Bakken Bears afsted med skrækken og fik en sejr på 7 point efter Randers Cimbria fik reduceret føringen til blot 1 point med 59 sekunder tilbage af kampen.

Randers Cimbria kommer lidt anderledes ind i denne kamp og har siden sidst måtte undvære deres amerikanske guard Trey Phills, men de har fået en gammel kending tilbage på holdkortet i form af Brandon Randolph. Sidste år spillede Randolph 19 kampe for Randers Cimbria og her snittede han 14.1 point, 4.7 assist og 4.1 rebounds. Det er ikke den eneste gode nyhed i Randers, deres unge talent Jonathan Klussmann sikrede dem en sejr over Team Fog Næstved med en kamp afgørende scoring og senest i første runde af pokal turneringen scorede han hele 50 point imod sit gamle hold BK Amager.

Det er noget tid siden Bakken Bears har spillet en kamp i Basketligaen, sidst var det imod Horsens IC hvor de vandt 72-85 og sikrede deres niende sejr i træk. De har dog spillet to FIBA Europe Cup kampe siden, først et snævert nederlag til russiske Avtodor Saratov 95-96 hjemme og senest et udebane nederlag til Bahçeşehir Koleji 90-76. Det må formodes at Bakken Bears kommer velforberedt ind til kampen imod Randers for at få vendt skuden efter de to europæiske nederlag.
Bakken Bears afholder til denne kamp deres årlige ”Teddy Bear Toss” i samarbejde med Børnenes Kontor. Der skulle være uddelt bamser til kampen og ved den første 3 pointer der går igennem kurven ville man havde set bamserne regne ned på banen. Bamserne gives efter kampen til som julegave til børn der trænger til en bamse. Grundet de nye restriktioner vil kampen selvfølgelig være uden tilskuere  og hvordan ”Teddy Bear Toss” så afvikles kan ses på SPORT LIVE i aften.

Kampen starter kl. 19:15 på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE. Husk du kan se basketmagasinet OVERTIME og optakt til kampen fra kl. 18:30 på kanalen.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets