Skip to content

Ugens første tv kamp Horsens IC vs. Randers Cimbria

Facebook

Hvem tager den første?

Det har ikke været drømmestarten på sæsonen for hverken Horsens IC eller Randers Cimbria. Begge klubber står lige nu med 2 kampe vundet. Med en sejr kan en af dem komme tættere på deres placering fra sidste år, hvor Horsens IC sluttede som nr. 2 og Randers Cimbria nr. 3 i sæsonen 2020/2021.

Hjemmeholdet Horsens IC var i sidste kamp en tur i Værløse, hvor man måske havde forventet en mere sikker sejr, da de i kampen forinden slog BK Amager med hele 67 point. Det blev derimod en tæt affære, men HIC vandt over Værløse Blue Hawks med 5 point. Et af Horsens ICs større problemer, som er set i forrige kampe, er mangel på produktion fra bænken. Det er fjerde kampm hvor bænken leverer under 10 point, og de bliver derfor nødt til, at trække meget på deres startere. Khalil Ahmad er navnet, der er på manges tunger rundt om i klubberne, og det er der god grund til, som topscorer i Basketligaen og en delt anden plads i assist. Den amerikanske guards gennemsnit er på 32.2 point og 5.6 assist, og efter ham følger Andy Cleaves med 15.3 point og 4 assist.

Randers Cimbria klarede deres sidste hjemmebanekamp imod BMS Herlev uden alt for meget spænding, og har ligesom Horsens haft god tid, til at forberede sig til næste kamp. Går Randers hen og vinder kampen, bliver det deres anden sejr i træk, og så kan man fra deres lejr af håbe på, at det er begyndelsen på en god sejrsstime. Det er ikke til at se på tabellen lige nu, men ud fra styrkeforholdet imellem dem og de hold de skal spille imod i de efterfølgende kampe, bør Randers have favorit status. Pointene er vel fordelt hos gæsterne, og de er derfor ikke så afhængige af, at én enkelt spiller skal bære scoringsbyrden alene. Hos Randers Cimbria er de to mest scorende jamaikanske Reginald Kissoonlal, der scorer 16.4 point, tager 9.6 rebounds og amerikanske Trey Phills, som scorer 14 point og tager 4.6 rebounds.

Kampen vises i dag mandag d. 1. november kl. 19:15 på hele Danmarks basketball kanal SPORT LIVE. Basketmagasinet OVERTIME sendes fra kl. 18:30 inden kampen, efterfulgt af optakt til kampen.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for