Skip to content

Ugens anden tv kamp Værløse Blue Hawks vs. Team Fog Næstved

Facebook
Foto: Robert Piil Grafik: Frederik Saugmann

Spænding i fuglereden.

Værløse Blue Hawks har flere gange vist at de kan give kamp til stregen når der spilles i Søndersøhallen. De skal spille deres anden tv kamp i streg og i sidste uge slog de BK Amager på udebane i en lidt rodet affære, hvor man efter en lidt skidt start stille og roligt fik arbejdet sig frem til en føring ved halvleg og vandet kampen med 7 point. Værløse var uden deres nye center Elhadji Amadou Dieng som i starten af Horsens kampen måtte gå ud med en ankelskade. Det kunne klart ses på rebound statistikken hvor Værløse fortsat har problemer. Der ses frem til opbakning fra hjemmepublikummet i den helt udsolgte Søndersøhallen og det må siges at være med til at styrke det unge Værløse hold.

Gæsterne fra Team Fog Næstved der ellers havde startet sæsonen rigtig godt, har tabt deres sidste to kampe til henholdsvis Bakken Bears og Svendborg Rabbits. Mathias Bak Christensen og Martin Poulsen skal for første gang tilbage i deres gamle hal siden de i sommer skiftede til Team Fog Næstved. Med en sejr mere end Værløse Blue Hawks ligger de på tredje pladsen og skal nu forsøge at bygge videre på den ellers gode start. I sidste uge offentliggjorde Team Fog Næstved at de havde hentet en ny center fra den næstbedste tyske række og det kunne tænkes at man vil komme til at se den unge Akim-Jamal Jonah i aktion i denne kamp. Gæsterne har flere profiler der er gode til at sende bolden igennem nettet, Brevin Pritzl og Bubu Palo spiller præcis det samme antal minutter 28.34, dog er det lige nu Brevin Pritzl der med sine 19.2 point og 4.2 rebounds der fører over Bubu Palos 17.8 point og 5.6 assist.

Kampen start kl. 19:15 på SPORT LIVE hele Danmarks basketball kanal. Se med på kanalen fra kl. 18:30 hvor basketmagasinet OVERTIME ruller over skærmen og Peter Møller er med som ugens gæst.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken