Skip to content

Ugen der gik

Facebook

Spotlight på ligaen.

Horsens IC bød i ugens første kamp op til dans, da de havde Randers Cimbria på besøg til ugens første tv kamp. Det der først så ud til, at være en kamp hvor Randers havde styr på Horsens og holdte dem i god afstand, ændrede sig fuldstændigt i anden periode. Efter at tabe første periode med 10 point kom hjemmeholdet på banen med ild i skoene, da de matchede de 34 point Randers Cimbria havde scoret i første periode, og holdt dem nede på 12 point. Hjemmeholdet kunne dermed gå til pause i front med stillingen 58-46. Efter pausen var det igen udeholdet der var bedst, og de smed hele 36 point i kurven, hvilket endnu engang satte dem i front med 2 point. Det var dog ikke nok til at holde Horsens IC fra sejr. Horsens vandt sidste periode med 4 point, og trak sig sejrrigt ud af kampen med 2 point.

Søndersøhallen dannede den perfekte ramme for ugens anden tv kamp. Værløse Blue Hawks tog imod Team Fog Næstved. Efter en tæt første periode fik Team Fog Næstved trukket fra hjemmeholdet inden pausen, og var oppe med 17 point til 26-43. Føringen gav ligeledes luft til, at Team Fog Næstved fik leget med deres line ups, og fik alle 12 spillere på scoringstavlen. Efter en tættere anden halvleg endte kampen 64-83.

Fredag aften var Bears Academy værter for Horsens IC’s anden kamp i ugen. Det blev dog ikke samme gyser fra sidste sæson, der endte i tre gange overtid, en sejr og 2 rekorder til det daværende Pro B hold Bears Academy. Udeholdet kontrollerede alle perioder bortset fra den sidste, som blev tabt 21-16. Kampen endte 76-86. Med sejren er Horsens IC nu på en fjerde plads i Basketligaen.

Der var ligeledes kamp i Nørrebrohallen fredag aften, her var det theView Copenhagen, der tog imod BMS Herlev. De to hold havde mødt hinanden d. 21. oktober i tv kamp, hvor theView Copenhagen tog sejren.
Denne gang var det BMS Herlev der trak det længste strå, og fik sat 2 point på kontoen efter en spændende kamp, som de vandt 76-87.

Lørdagens første kamp var i Amagerhallen, hvor BK Amager tog kampen op imod Randers Cimbria. Efter en bandvarm første periode fra begge mandskaber på  30-30, begyndte gæsterne fra Randers stille roligt at trække fra. I fjerde periode blev værterne holdt nede på 13 point, og Randers Cimbria kunne dermed rejse hjem med en 20 points sejr 79-99.

Kampen mange havde ventet på, og set frem til, var imellem Svendborg Rabbits og Bakken Bears, de to sidste ubesejrede hold i ligaen. Det blev ikke den mest spændende kamp, der gik ned til sidste minut som mange havde håbet. Bakken Bears kontrollerede kampen fra start til slut, og med alle 4 perioder vundet og kampens slut resultat på 86-104, kan de nu som de eneste fortsat kalde sig ubesejret i Basketligaen.

Flere artikler