Skip to content

Uge 6 i Basketligaen

Share on facebook
Facebook

4 kampe i denne uge.

Torsdag d. 28. oktober kl. 19:15 i Næstved Hallerne kommer endnu et ubesejret hold på besøg. I sidste kamp faldt Team Fog Næstved til Bakken Bears, og dermed var de ikke længere ubesejret. Svendborg Rabbits har 5 sejre og indtil videre i sæsonen set meget stærke ud. Det samme kan dog siges om hjemmeholdet, der i sidste del af kampen imod Bakken Bears viste, at de kunne matche niveauet. Begge hold har flere profiler, og der er lagt op til en kamp i højt tempo.

Torsdag d. 28. oktober kl. 19:15 er ugens tv kamp rykket til Amagerhallen. BK Amager søger stadig efter første sejr, og skal denne gang op imod Værløse Blue Hawks.

Fredag d. 29. oktober kl. 18:30 besøger theView Copenhagen Vejlby-Risskov hallen for anden gang på en uge. Denne gang tager de dog kampen op imod storebror Bakken Bears. Hjemmeholdet mangler stadigvæk at få sat en hel kamp sammen, hvor de vinder alle 4 perioder.

Lørdag d. 30. oktober kl. 16:00 tager BMS Herlev imod Bears Academy. Kampen spilles i UCC Hallen, som er den ene af BMS Herlevs tre hjemmebaner. De to hold har stået for mange tætte opgør. Med 2 sejre hver især er det vigtige point at hente for begge hold.

Flere artikler

Uge 10 i Basketligaen

Basketligaen er tilbage. Efter en lille landsholdspause er ligaen atter tilbage. Fire af holdende er allerede kommet halvvejs igennem sæsonen, og de

Runden inden pausen

Tæt på overraskelsen. Alle 4 kampe der var på programmet, med undtagelse af tv kampen imellem BMS Herlev og Svendborg Rabbits, blev

OVERTIME og tilbageblik

9. OVERTIME. Selvom det nu er to uger siden der har været basket kamp på SPORT LIVE kan man torsdag d. 18.