Skip to content

Uge 6 i Basketligaen

Facebook

4 kampe i denne uge.

Torsdag d. 28. oktober kl. 19:15 i Næstved Hallerne kommer endnu et ubesejret hold på besøg. I sidste kamp faldt Team Fog Næstved til Bakken Bears, og dermed var de ikke længere ubesejret. Svendborg Rabbits har 5 sejre og indtil videre i sæsonen set meget stærke ud. Det samme kan dog siges om hjemmeholdet, der i sidste del af kampen imod Bakken Bears viste, at de kunne matche niveauet. Begge hold har flere profiler, og der er lagt op til en kamp i højt tempo.

Torsdag d. 28. oktober kl. 19:15 er ugens tv kamp rykket til Amagerhallen. BK Amager søger stadig efter første sejr, og skal denne gang op imod Værløse Blue Hawks.

Fredag d. 29. oktober kl. 18:30 besøger theView Copenhagen Vejlby-Risskov hallen for anden gang på en uge. Denne gang tager de dog kampen op imod storebror Bakken Bears. Hjemmeholdet mangler stadigvæk at få sat en hel kamp sammen, hvor de vinder alle 4 perioder.

Lørdag d. 30. oktober kl. 16:00 tager BMS Herlev imod Bears Academy. Kampen spilles i UCC Hallen, som er den ene af BMS Herlevs tre hjemmebaner. De to hold har stået for mange tætte opgør. Med 2 sejre hver især er det vigtige point at hente for begge hold.

Flere artikler

Nu starter slutspillet

Den første del af sæsonen, Grundspillet, blev færdigspillet lørdag eftermiddag med kampen mellem Bears Academy og Værløse Blue Hawks, og det betyder, at