Skip to content

Uge 4 i Basketligaen

Facebook

Onsdag d. 13. oktober kl 20:30 er der lokalopgør mellem BMS Herlev og Værløse Blue Hawks i Herlev Hallen.
De to hold gør det som regel altid spændende i deres opgør og i de to sidste sæsoner, har Værløse Blue Hawks været det mere dominerende hold. Begge hold har vist gode takter fra start, BMS Herlev har 2 point og kan med en sejr over Værløse Blue Hawks komme op og udligne deres 4 point.

Torsdag d. 14. oktober kl 19:15 lægger Randers Cimbria hus til ugens tv-kamp. De skal spille imod Svendborg Rabbits, som er kommet flyvende fra start. Randers Cimbria havde for første gang i sidste uge hele truppen klar og det endte med at være en god anden halvleg imod Værløse Blue Hawks. Svendborg Rabbits derimod har haft alle mand de sidste 2 kampe. Kampen vil kunne ses på kanalen SPORT LIVE kl 19:15. Basket magasinet OVERTIME samt optakt starter kl. 18:30.

Fredag d. 15. oktober kl 18:30 tager theView Copenhagen imod Team Fog Næstved i Nørrebrohallen. Stemningen har været høj i de første to hjemmekampe for theView Copenhagen og hvis Team Fog Næstveds trofaste fans også tager turen til Nørrebro på fredag, vil den kun blive endnu bedre. Næstved er en af de 3 ubesejrede hold i ligaen

Lørdag d. 16. oktober kl 15:00 i Forum Horsens er det de gule imod de blå. Lige nu er begge hold på 0 point og det ene hold vil efterlade det andet i bunden af Basketligaen. Hos Horsens IC har det været en svær start med flere af deres profiler på bænken og kampe imod store hold som Bakken, Svendborg og Næstved har man måtte se sig slået alle 3 gange. I BK Amager lejren har det heller ikke været det samme lovende spil som i preseason. Holdets unge profil og sidste sæsons top scorer Oscar Quackenbush er skadet over længere tid og de måtte også undvære den erfarne Andreas Meilby Amundsen i de første to kampe.

Alle kampe foruden ugens tv-kamp bliver streamet gratis på FIBA LiveStats. Ugens tv-kamp kan ses på SPORT LIVE. Optakt med basket magasinet OVERTIME sendes torsdag d. 14. oktober fra kl. 18:30.

Flere artikler