Skip to content

Uge 20 i Basketligaen

Facebook

Kamp om placeringen.

Tirsdag d. 8. februar kl. 19:15 er der TV-kamp direkte fra Nørrebrohallen på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE, når theView Copenhagen tager imod Randers Cimbria.

Onsdag d. 9. februar kl. 19:00 besøger Svendborg Rabbits Søndersøhallen, hvor Værløse Blue Hawks venter. Dette er et af de opgør, som vi endnu ikke har set i denne sæson, da TV-kampen de skulle have spillet d. 30. december blev rykket grundet Covid-19. De sidste par år har der været nogle spændende kampe imellem de to hold, dog er Svendborg Rabbits et endnu dybere hold i år.

Onsdag d. 9. februar kl. 20:30 står BMS Herlev og Horsens IC overfor hinanden igen, blot tre dage efter deres sidste kamp. BMS Herlev ender med at vinde anden halvleg, men taber kampen med 13 point og kan håbe at hjemmebane fordelen giver et ekstra skub.

Torsdag d. 10. februar kl. 18:30 er det Bears Academy imod Team Fog Næstved. Med to kampe i sæsonen og en sikret plads i play-off 1-6, vil begge hold forsøge at få ekstra point på kontoen. Bears Academys sidste kamp blev til et 14 points nederlag imod Horsens IC, som de ligger en kamp bag. Team Fog Næstved tog senest en sejr i ugens TV-kamp og ligger fortsat på tredjepladsen. Det er et tæt løb i top 4, hvor Horsens IC der stadigvæk har en del kampe tilbage haler ind på toppen, og derfor skal gæsterne sikre sig en sejr.

Søndag d. 13. februar kl. 14:30 tager BK Amager imod Horsens IC. Det er de gules anden tur over broen denne uge og den sidste inden play-offs. Værterne fra Amager har kun tre chancer tilbage, hvis de skal nå at få en sejr på banen, inden play-off 7-10 begynder i marts.

Søndag d. 13. februar kl. 15:00 i Arena Randers spiller Randers Cimbria imod Værløse Blue Hawks. Det er begge holds anden kamp i ugen, så begge hold burde være ved at finde play-off formen. Skal Værløse gøre sig nogen forhåbning om at komme på sjettepladsen, mangler de to sejre for at udligne med Bears Academy. Randers Cimbria kan med sejre i deres sidste kampe holde fast i deres nuværende fjerdeplads eller rykke op på tredjepladsen.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for