Skip to content

Uge 18 i Basketligaen

Facebook

Fem kampe på programmet.

Onsdag d. 26. januar kl. 19:00 er der tip-off imellem ligaens nr. 2 og 3. Der er lagt op til spænding, når Svendborg Rabbits tager imod Team Fog Næstved. De mødtes sidste gang i Næstved Hallerne d. 28. oktober, og her var det Rabbits der løb med sejren i en ellers tæt og spændende kamp. Hjemmeholdet skulle have spillet pokalsemifinale i weekenden, men Covid-19 udbrud i Randers Cimbria lejren har desværre gjort, at kampen måtte rykkes. Dette gør at Svendborg Rabbits får endnu mere travlt frem til sæsonens deadline d. 19. februar, da de har 1 pokal semifinale og 6 regulære sæson kampe, der skal afvikles inden da. Af de to hold er gæsterne fra Næstved dem der har været mest i kamp over de seneste par uger. De ligger 2 point bag Svendborg Rabbits, og med en sejr på over 10 point vil de indtage 2. pladsen, såfremt de to hold er á point.

Torsdag d. 27. januar kl. 19:15 sendes der direkte fra Randers Arena på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE, når Randers Cimbria tager imod Horsens IC.

Fredag d. 28. januar kl. 18:30 kan Bears Academy med en sejr over BMS Herlev så godt som sikre sig en plads i play-off 1-6. BMS Herlev er to kampe bag Bears Academy, men på trods af nederlag i de sidste fem kampe, har de vist god form i de sidste to. Hjemmeholdet har vundet tre ud af deres sidste fem kampe, og sidste kamp imod theView Copenhagen uden deres to profiler, Anton Harbo og Magnus Møllgaard, som nok forventes at være med i kampen imod BMS Herlev.

Fredag d. 28. januar kl. 19:30 mødes Værløse Blue Hawks BK Amager for anden gang i sæsonen. BK Amager havde en drømmestart på kampen, men der gik ikke længe inden Værløse fik hentet ind og endte med at tage sejren. Denne gang ser det dog lidt anderledes ud for BK Amager, de har fået to nye spillere til holdet, og seneste signing Derrick Woods er nu klar til kamp for gæsterne. Værløse Blue Hawks er stadigvæk inde i kampen om en plads i play-off 1-6, og en sejr her er nødvendig, hvis de skal have en reel chance for at kvalificere sig.

Søndag d. 30. januar kl. 19:15 er der tip-off i Forum Horsens imellem Horsens IC og Team Fog Næstved. Det har været en hård sæson for hjemmeholdet hidtil, men de har stadigvæk en del kampe tilbage til at pynte på tabellen inden play-offs begynder. Det vides endnu ikke, om Miki Novovic vil være klar for Horsens i denne kamp, men han vil være et kærkomment syn for de gule når det sker. Det også Team Fog Næstveds anden kamp i ugen og holdet er ved at finde sig til rette efter afgangen af Frederik Hougaard Nielsen og tilgangen af Che Bob.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for