Skip to content

Uge 17 i Basketligaen

Facebook

To hurtige kampe.

Ugen starter og slutter tidligt for Basketligaen, da det igen er tid til afvikling af DBBFs pokalturnering, og nu skal finalisterne findes. Lørdag d. 22. januar tager Team Fog Næstved imod Bakken Bears, og Randers Cimbria tager imod Svendborg Rabbits. Begge kampe kan ses på www.basketligaen.live og tip-off er kl 15:00.

theView Copenhagen har 3 kampe tilbage i den regulære sæson, og efter sidste runde er det desværre umuligt for dem at komme i top 6 af Basketligaen. Mandag d. 17. januar kl. 18:00 byder de dog Basketligaens første plads velkommen i Nørrebrohallen. Den store modstand kan dog bruges til noget når de sidste kampe er spillet færdig d. 19. februar, og Basketligaen deles op i play-off 1-6 og play-off 7-10. Her kommer de til at skulle spille to kampe mod hvert hold, og herfter vil de to bedst placerede hold i play-off 7-10 spille en bedst á en finale, hvor det formegentlig er theViews nye målsætning at vinde den.

Bakken Bears er koden ingen danske hold har kunnet knække i år, og de fik igen vist deres dominans, da de i weekenden slog Team Fog Næstved med 23 point. Med fire kampe tilbage er det svært ikke at tro, at Bakken Bears kan gå ubesejret igennem sæsonen. Det har ikke været samme dans på roser i FIBA Europe Cup, dog fik Bakken senest en sejr over London Lions efter to nederlag i deres nye pulje.

Kampen kan ses på www.basketligaen.live og med koden ”Basket” vil oprettelse være gratis indtil andet adviseres.

Tirsdag d. 18. kl. 19:15 er der TV-kamp imellem Team Fog Næstved og BMS Herlev på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE. Optakten begynder 19:00.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for