Skip to content

Uge 14 i Basketligaen

Facebook

God basket og godt nytår!

Der er lidt over en time til næste runde af Basketligaen skydes i gang. Der er lagt op til nogle gode kampe lige her inden nytår, dog desværre med et par aflysninger grundet Covid-19.

Onsdag d. 29. december kl. 16:30 spiller BK Amager den første af to kampe i Jylland inden nytår. Først venter Bears Academy ført an af Keane Thomann, der i denne sæson scorer 16.6 point og tager 8.2 rebounds per kamp. Hjemmeholdet vandt deres seneste kamp i Værløse, og kommer ud af julepausen med muligheden for, at vinde deres femte kamp i sæsonen og dermed placere sig bedre på sjette pladsen i Basketligaen. BK Amager er endnu ikke kommet til sejr, men har i mange kampe vist, at de i perioder kan spille med mange af holdene. De kan se frem til Basketliga debut for deres ny erhvervede guard Mitchell Ray Pellisier, og kan håbe på, at han giver dem det skub de har brug for i denne kamp.

Onsdag d. 29. kl. 18:00 tager BMS Herlev imod Bakken Bears i Herlev Hallen. De to hold mødtes tidligere på sæsonen, hvor det blev en sejr på 37 point til Bakken Bears. Udeholdet kommer fra en sejr over Randers Cimbria i overtid, og kan med de sidste to kampe inden nytår gå ubesejret 12-0 ind i 2022. Hos BMS Herlev har udviklingen af de unge været en stor prioritet i år, og minutterne bliver vel fordelt. Det har flere gange vist sig at give pote, og de har i flere kampe præsteret godt. Hjemmeholdets kaptajn, Danijel Marsenic, ligger i år nummer to på assist i Basketligaen og snitter 8.1 point og 6.8 assist.

Onsdag d. 29. december er Randers Cimbria vs. Værløse Blue Hawks aflyst, og rykkes til senere tidspunkt.

Onsdag d. 29. december er Horsens IC vs. Team Fog Næstved aflyst, og rykkes til senere tidspunkt.

Torsdag d. 30. december kl. 16:30 spiller Bakken Bears og BK Amager deres anden kampen på to dage. Bakken Bears har vundet alle 10 kampe, hvorimod BK Amager har tabt alle 10 kampe.

Torsdag d. 30. december kl. 19:15 spilles ugens tv kamp imellem Svendborg Rabbits og theView Copenhagen. Du kan se kampen med optakt fra kl. 19:00 på SPORT LIVE.

Flere artikler

Geof Kotila er gået bort

Kære Alle Det er med stor sorg at vi må meddele at Geof Kotila er gået bort. Vores tanker er hos familien