Skip to content

Ugens tv kamp Randers Cimbria vs. Team Fog Næstved

Facebook
Brevin Pritzl fra Team Fog Næstved i hvid og Reginald Kissoonlal fra Randers Cimbria i blå. Foto: Robert Piil

Tirsdags tv.

Normalt er torsdag lig med basket på SPORT LIVE, men allerede i dag kan vi se frem til dansk topbasket på tv. Randers Cimbria tager imod Team Fog Næstved i dagens tv opgør. Da holdene sidst mødte hinanden i Arena Næstved, leverede de en spændende kamp for tilskuerne.
Føringen i kampen skiftede ikke mindre end sytten gange, og femten gange var kampen helt lige. Det bedste hold på dagen var Team Fog Næstved, og de fik sejren i hus med cifrene 96-94.

Randers Cimbria er velspillende for tiden med 4 ud af 5 mulige sejre. Holdet er inde i en god rytme med 3 sejre i træk og en stærk offensiv, der indtil videre har snittet 97 point per kamp. Dog har man endnu ikke slået et af top 5 holdene. Randers har været utroligt tæt på flere gange, først imod Team Fog Næsted, så Bakken Bears og så imod Horsens IC. Reginald Kissoonlal har været brændende varm på det sidste med 20.3 point i gennemsnit, samt 10 rebounds.

I Næstved kan man samlet set være tilfreds med 3 sejre i træk før pausen, men forinden havde de to nederlag i træk. Først var det imod Bakkens Bears, hvor de ellers fulgte trop til det sidste, og dernæst kampen imod Svendborg Rabbits. Det kan gå hen og blive en kamp, hvor holdet med den stærkeste bænk vinder, og her har Team Fog muligvis en fordel ved at have spillet bredt i mange af kampene denne sæson. I de sidste 5 kampe snitter deres bænk 35.4 point, hvor Randers Cimbrias bænk ligger på 24 point.

Kampen vises på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE med optakt fra kl. 19:00.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets