Skip to content

Uge 11 i Basketligaen

Facebook

Den lille uge.


Tirsdag d. 7. december kl. 19:15 indtager Randers Cimbria og Team Fog Næstved tv skærmen, og giver basket Danmark en på opleveren. Se med på SPORT LIVE, når der vises kamp fra Arena Randers kl. 19:00.

Lørdag d. 11. december kl. 14:30 er Randers igen i aktion, denne gang tager de turen til Amagerhallen hvor BK Amager venter i pokalturneringen. Hjemmeholdet har lige netop sendt amerikaner Jordan Dallas til Luxemburg og mangler derfor deres store mand i feltet. Sidst de to hold mødtes dominerede Randers Cimbria Amager mandskabet fra start til slut.

Søndag d. 12. december kl 15:00 danner Søndersøhallen rammen for pokal opgøret imellem Værløse Blue Hawks og Bears Academy. Begge hold spiller fysisk, og de har spillet tæt i flere af deres indbyrdes opgør. Det er ligeledes to hold, som oftest har været oppe og drille nogle af topholdene. Værløse sidder med første stik fra deres første opgør i sæsonen, men Bears Academy forventes at komme med god selvtillid, da de kunne gå med oprejst pande i deres seneste liga opgør imod Svendborg Rabbits, hvor de gav et af de bedste hold i ligaen kamp til sidste fløjt.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for