Skip to content

Uge 10 i Basketligaen

Facebook

Basketligaen er tilbage.

Efter en lille landsholdspause er ligaen atter tilbage. Fire af holdende er allerede kommet halvvejs igennem sæsonen, og de sidste seks hold er enten en eller to kampe derfra. Der skal ikke mange kampe til, for at tippe tabellen, men de tre hold i toppen har indtil videre set komfortable ud.

Torsdag d. 2. december kl. 19:15 er der igen tv kamp på SPORT LIVE. De samme to hold der åbnede sæsonen på kanalen indtager igen skærmen. Horsens IC skal se, om de denne gang kan tage en sejr imod Bakken Bears, og give dem deres første nederlag.

Lørdag d. 4. december kl. 13:00 tager theView Copenhagen imod Værløse Blue Hawks. Der er ikke langt imellem de to hold, da Værløse Blue Hawks lige nu ligger på en 8. plads med 6 point, og theView Copenhagen er at finde lige under med 4 point.

Lørdag d. 4. december kl. 15:00 skal BK Amager endnu engang på jagt efter sæsonens første sejr. BMS Herlev byder velkommen til gæsterne fra BK Amager, og kan med en sejr sætte sig endnu bedre på 6. pladsen i Basketligaen. Såfremt BMS Herlev vinder, er det tredje sæson i træk uden nederlag til BK Amager.

Søndag d. 5. december kl. 14:00 er der tip-off imellem Bears Academy og Svendborg Rabbits. Gæsterne fra Svendborg vandt det sidste opgør med 15 point, som var sæsonåbneren d. 22. september. Hjemmeholdet der netop havde haft en god periode med tre sejre i træk, har tabt deres sidste tre kampe og her senest til Randers Cimbria.

Flere artikler