TV-kamp Team Fog Næstved vs Svendborg Rabbits

Facebook
Kameron Williams i hvid

Direkte fra Næstved

Team Fog Næstved har tabt deres to sidste kampe, og er nu endt på femtepladsen i play-off A. På nuværende tidspunkt kan en enkelt sejr give en plads i semifinalerne, og heldigvis for dem er der stadigvæk seks kampe tilbage. Feltet omkring tredje og fjerdepladsen er fortsat så tæt som noget kan være, da både Horsens IC, Randers Cimbria og Team Fog Næstved har 28 point. I seneste kamp var det et offensivt kollaps i fjerde periode, der var mest talende for nederlaget. Vincent Bailey har vist god figur i de sidste to kampe, dog har produktionen fra Bubu Palo og Brevin Pritzl været manglende.

Svendborg Rabbits ligger fortsat på andenpladsen, men placeringen er ikke låst endnu. De er 4 point foran resten af semifinale kandidaterne, og er derfor nød til at hive nogle flere sejre hjem. Det blev senest til et nederlag imod Bakken Bears, hvor kaninerne endnu engang fik gjort det helt tæt i kampens døende minutter, og havde muligheden for at sende kampen i overtid. Svendborg Rabbits har haft fuld roster i de sidste 4 kampe, og meget taler for at de vil sikre sig en semifinaleplads.

Kampen vises på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE, med optakt fra kl. 19:00 eller på www.basketligaen.live.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken