Skip to content

TV-kamp Randers Cimbria vs Team Fog Næstved

Facebook
Joshua Fortune i hvid
Foto: Sam’s Photo

Direkte fra Arena Randers

Randers Cimbria hentede fredag 2 vigtige point imod Bakken Bears, da Horsens IC dagen før også fik en sejr over Team Fog Næstved. 

Spændingen er formegentlig stor hos Randers Cimbria, da de stadigvæk ligger på femtepladsen grundet indbyrdes resultater med Horsens IC. Jonathan Klussmann har flere gange i sæsonen vist sig, at være en af de vigtigste brikker på holdet, og i sidste kamp score han hele 35 point. Det skal også nævnes at Brandon Randolph, der også har været stabil for kronjyderne i år, var tæt på en triple double med 17 point, 14 rebounds og 7 assists. 

Team Fog Næstved måtte i sidste kamp se sig slået af Horsens IC. Der er stadigvæk 2 point imellem dem og fjerde/femtepladsen, hvor både Randers Cimbria og Horsens IC ligger og venter på at sende dem nedad tabellen.

Kigger Team Fog Næstved opad, kan de se Svendborg Rabbits, der faktisk kun er 4 point foran. Der er mange scenarier at lege med, men en ting er sikkert; Team Fog Næstved skal vinde, hvis ikke de skal sendes hele vejen ned på femtepladsen.

Du kan se kampen direkte kl. 19:15 på hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE. Se med fra kl 19:00, når der er optakt på kanalen.

Husk du også kan se alle Basketligaens kampe på www.basketligaen.live.

Flere artikler

TV-kamp: Kampen om førstepladsen

Tirsdag er det tid til basketball på SPORT LIVE, når kampen mellem Bakken Bears og Team FOG Næstved skydes i gang klokken

Få overblikket over 10. spillerunde

Den kommende spillerunde i Basketligaen, der skydes igang tirsdag aften i det nordlige Aarhus, består af fem kampe. Første kamp er tirsdag

Rundt om runden: 9. spillerunde

Efter en kort landskampspause vendte Basketligaen tilbage den 17. november. Bakken Bears og Svendborg Rabbits leverede rundens kamp, da guld- og sølvvinderne