Skip to content

TV-kamp Randers Cimbria vs Svendborg Rabbits

Facebook
Tyre Gathright i hvid
Foto: Tom Andreasen – Fotografi

Direkte fra Arena Randers

Det er ikke mere end en uge siden, at Randers Cimbria og Svendborg Rabbits mødtes i DBBFs pokalsemifinale på samme bane. Det blev Svendborg Rabbits, der kunne glæde sig over en plads i pokalfinalen efter en sejr i sidste øjeblik. Hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE er på pletten med optakt fra kl. 19:00 og kampstart kl. 19:15. Inden kampen kan du se basketmagasinet OVERTIME kl. 18:30.

Randers Cimbria fik for nyligt en komfortabel sejr over Bears Academy, da de spillede deres første kamp i slutspillet. Det har dog ikke været den letteste tid for holdet med nederlag til theView Copenhagen, afskedigelsen af Chris Nielsen, og pokal nederlaget til Svendborg Rabbits. Det kan håbes for Randers Cimbria, at der er kommet lidt ro i lejren, og at Reginald Kissoonlal er klar til tip-off. Holdets topscorer og rebounder sad ude i sidste kamp, hvilket dog ikke kunne ses på resultatet.

Svendborg Rabbits tog også en sejr i deres første slutspilskamp, her var det imod Horsens IC. Højt at flyve, dybt at falde. Efter en tæt sejr over Randers Cimbria i pokalsemifinalen, måtte Svendborg Rabbits se sig slået af Basketligaens syvendeplads, Værløse Blue Hawks. I kampen manglede Svendborg deres guard Sebastian Åris, der ikke har været oppe imod Værløse denne sæson. Svendborg Rabbits ligger fortsat på andenpladsen i det tætte løb, som denne sæson indtil videre har vist sig at være.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for