Skip to content

Svendborg Rabbits vs Horsens IC på SPORT LIVE

Facebook
Oscar Jørgensen i hvid
Foto: Tom Andreasen – Fotografi

Live fra Kaninhulen.

Mandag d. 7. marts kl. 19:15 er første kamp i slutspillet for Svendborg Rabbits og Horsens IC. SPORT LIVE er på pletten med optakt fra kl. 19:00, hvor du kan se interviews med både trænere og spillere.

Svendborg Rabbits fik kort efter landsholdspausen sikret sæsonens første medaljer, da de vandt semifinalen i DBBFs pokalturnering. To dage efter gik turen til Søndersøhallen, hvor de med en sejr kunne distancere sig lidt mere fra Team Fog Næstved. Det gik dog ikke som planlagt, og Svendborg Rabbits blev i stedet sendt hjem med et nederlag i bagagen. De slutter dog stadigvæk på andenpladsen i grundspillet.

Horsens IC har haft god tid til at samle kræfter og slikke sårene. Ligesom Svendborg Rabbits tabte de også en kamp til et af Basketligaens bundhold i deres sidste grundspilskamp. Det har været en sej kamp for Horsens IC indtil videre, men på trods af den svære start på sæsonen, har de fået kæmpet sig op på fjerdepladsen. De to første stik er gået til Svendborg, men Horsens har gang for gang vist, at de har et meget højt topniveau.

Flere artikler

Nu starter slutspillet

Den første del af sæsonen, Grundspillet, blev færdigspillet lørdag eftermiddag med kampen mellem Bears Academy og Værløse Blue Hawks, og det betyder, at