Skip to content

Svendborg Rabbits vs Horsens IC på SPORT LIVE

Facebook
Oscar Jørgensen i hvid
Foto: Tom Andreasen – Fotografi

Live fra Kaninhulen.

Mandag d. 7. marts kl. 19:15 er første kamp i slutspillet for Svendborg Rabbits og Horsens IC. SPORT LIVE er på pletten med optakt fra kl. 19:00, hvor du kan se interviews med både trænere og spillere.

Svendborg Rabbits fik kort efter landsholdspausen sikret sæsonens første medaljer, da de vandt semifinalen i DBBFs pokalturnering. To dage efter gik turen til Søndersøhallen, hvor de med en sejr kunne distancere sig lidt mere fra Team Fog Næstved. Det gik dog ikke som planlagt, og Svendborg Rabbits blev i stedet sendt hjem med et nederlag i bagagen. De slutter dog stadigvæk på andenpladsen i grundspillet.

Horsens IC har haft god tid til at samle kræfter og slikke sårene. Ligesom Svendborg Rabbits tabte de også en kamp til et af Basketligaens bundhold i deres sidste grundspilskamp. Det har været en sej kamp for Horsens IC indtil videre, men på trods af den svære start på sæsonen, har de fået kæmpet sig op på fjerdepladsen. De to første stik er gået til Svendborg, men Horsens har gang for gang vist, at de har et meget højt topniveau.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken