Skip to content

Stort jubilæum i dagens kamp

Share on facebook
Facebook

Når dagens kamp i semifinaleserien mellem Randers Cimbria og Horsens skydes i gang kl. 18:30 er det med en jubilar blandt deltagerne.

Chris Nielsen fra hjemmeholdet spiller nemlig sin kamp nr. 500 i Basketligaen. Den 36-årige forward startede helt tilbage i 2002/03 sæsonen og har gennem hele sin karriere spillet for Randers Cimbria kun afbrudt af en enkelt ophold hos Bakken Bears.

Udover at være den spiller der har spillet flest kampe i BL (nr. 2 på listen er Morten Sahlertz fra Bakken Bears med 433) har Chris også mange andre rekorder i BL. Rekorder som kan stå mange år endnu.

  • Flest scoret point 7630
  • Scoret 1038 3-pointer ud af 2803 forsøg
  • Scoret på 1866 straffekast ud af 2310 forsøg
  • 682 steals og 1261 turnovers

Et stort tillykke med jubilæet skal lyde til Chris Nielsen med de 500 kampe og de mange oplevelser har har givet os indtil videre i sin karriere.

BL vil overrække en erkendelighed til Chris i forbindelse med en af DM-finalerne hvis Randers Cimbria deltager. Skulle det ikke lykkes Cimbria at komme i DM-finalen bliver det i stedet for i forbindelse med årets bronzekamp.

Flere artikler

Mikkel Plannthin stopper karrieren

Svendborg Rabbits oplyser i en pressemeddelelse søndag formiddag at Mikkel Plannthin har valgt at indstille sin karriere efter 10 sæsoner i Rabbits

Bakken Bears vinder 19. mesterskab

For femte gang i træk er Bakken Bears danske mestre i Basketligaen. Klubben vandt deres 19. mesterskab efter en spændende finaleserie mod