Skip to content

Stort jubilæum i dagens kamp

Share on facebook
Facebook

Når dagens kamp i semifinaleserien mellem Randers Cimbria og Horsens skydes i gang kl. 18:30 er det med en jubilar blandt deltagerne.

Chris Nielsen fra hjemmeholdet spiller nemlig sin kamp nr. 500 i Basketligaen. Den 36-årige forward startede helt tilbage i 2002/03 sæsonen og har gennem hele sin karriere spillet for Randers Cimbria kun afbrudt af en enkelt ophold hos Bakken Bears.

Udover at være den spiller der har spillet flest kampe i BL (nr. 2 på listen er Morten Sahlertz fra Bakken Bears med 433) har Chris også mange andre rekorder i BL. Rekorder som kan stå mange år endnu.

  • Flest scoret point 7630
  • Scoret 1038 3-pointer ud af 2803 forsøg
  • Scoret på 1866 straffekast ud af 2310 forsøg
  • 682 steals og 1261 turnovers

Et stort tillykke med jubilæet skal lyde til Chris Nielsen med de 500 kampe og de mange oplevelser har har givet os indtil videre i sin karriere.

BL vil overrække en erkendelighed til Chris i forbindelse med en af DM-finalerne hvis Randers Cimbria deltager. Skulle det ikke lykkes Cimbria at komme i DM-finalen bliver det i stedet for i forbindelse med årets bronzekamp.

Flere artikler

Danske Mestre 21/22

Bakken Bears er danske mestre Efter fjerde DM finale imellem Bakken Bears og Svendborg Rabbits, stod det klart at Bakken Bears efter

4. finalekamp

Fjerde kamp kan være den sidste Når Svendborg Rabbits og Bakken Bears træder på gulvet i aften i Svendborg Idrætscenter til fjerde

Årets Træner

Anders Sommer er Årets Træner! Første sæson som head coach i Basketligaen er ved at være ved vejs ende for Anders Sommer,