Skip to content

Sidste uges kampe

Facebook

To hold i dobbeltaktion.

Der var lagt op til et spændende opgør, da Team Fog Næstved gæstede Svendborg Rabbits. Hjemmeholdet kom klart bedst fra start, og holdt gæsterne til kun 10 point i første periode. I anden periode tog Team Fog Næstved over, og vandt perioden med 13 point. De kunne dermed gå til pausen med en lille føring på 39-42. Tredje periode faldt ligeledes i gæsternes favør, hvor der blev udlignet en enkelt gang, men føringen blev udvidet til 10 point inden sidste periode. De sidste 10 minutter af kampen var heller ikke uden spænding. Svendborg Rabbits vandt denne periode, men kom dog aldrig i front, og kampen endte 93-97. Sebastian Åris måtte desværre udgå med en skade efter første halvleg, dog var Branden Norfleet igen at finde på holdkortet, og havde i sin fjerde kamp i sæsonen 18 point, 8 assist og 4 rebounds. Team Fog Næstveds Che Bob havde en god debut med 19 point, 5 rebounds og 2 assist. Bubu Palo scorede 27 point, havde 5 assist og 4 rebounds.

Vejlby-Risskov Hallen lagde fredag aften gulv til opgøret imellem Bears Academy og BMS Herlev. Efter en tæt første periode hvor BMS Herlev var i front med 1 enkelt point, fik Bears Academy stille og roligt vendt kampen, og kunne gå til pause med en 4 points føring. Anden halvleg tilhørte i særdeleshed hjemmeholdet, og med en stærk tredje periode var de oppe med 23 point, før starten af fjerde. Kampen endte 103-74 ,og Bears Academy fik sæsonens syvende sejr. Mads Bro Hansen havde 19 point, 2 assist og 1 rebound.

Værløse Blue Hawks sikrede sig fredag aften deres anden sejr på hjemmebane i træk og femte sejr i sæsonen. Det blev BK Amager, der endnu engang tog føringen tidligt i kampen, og med god offensiv første periode førte med 9 point. Som ofte før set, kan det unge Værløse Blue Hawks mandskab med hårdt arbejde kæmpe sig tilbage i kampen, og det gjorde de også her. Det blev en højt scorende anden periode, og hjemmeholdet fik reduceret BK Amagers føring til 47-50 inden halvleg. I tredje periode fortsatte Værløse Blue Hawks det gode spil, vandt perioden 30-16 og bragte sig i front med 11 point. Det var en tæt fjerde periode, som gæsterne vandt med 1 enkelt point, og kampen endte 98-88. Adam Hede-Andersen blev kampens topscorer med 21 point, 9 assist og 4 rebounds.

Horsens IC fik sent søndag aften sikret sig en sejr over Team Fog Næstved. Det var et velspillende hjemmehold, der med højt tempo fra starten af kampen tog føringen. Selvom Team Fog Næstved flere gange lavede små runs, og var tæt på at tage føringen, fik Horsens IC gang på gang svaret igen. Kampen endte 90-75 og topscoreren var Andy Cleaves med 24 point, 4 rebounds og 1 assist.

Foto: Tom Andreasen – Fotografi

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for