Skip to content

Sådan spilles Playoff

Facebook

Med kun 2 kampe tilbage af grundserien nærmer slutspillet sig med hastige skridt. Det var ellers meningen af lørdagens 5 kampe skulle danne afslutning på grundserien men som bekendt har Corona-spøgelset hærget i BL og har derfor gjort at 2 kampe først afvikles i starten af marts måned. Resultatet af de 2 resterende kampe (BK Amager – Bakken Bears 3. marts og Værløse Blue Hawks – Svendborg Rabbits 4. marts) har dog ingen betydning for hvilke hold der har kvalificeret sig til Playoff A og Playoff B.

Playoff A

Hold Point
Bakken Bears 34*
Svendborg Rabbits 26*
Team FOG Næstved 26
Horsens IC 24
Randers Cimbria 22
Bears Academy 14
*kan få 2 point mere hvis de vinder sidste kamp i grundserien

De 6 hold i Playoff A møder hinanden 2 gange (hjemme og ude). De point som holdene har efter alle kampene i grundserien mod alle hold tages med over. De 4 bedst placeret hold i Playoff A kvalificerer sig efterfølgende til semifinalerne. 

Playoff A starter lørdag den 5. marts med et dobbelt arrangement i Vejlby Risskov Idrætscenter hvor Bakken Bears får besøg af Team FOG Næstved kl. 14:00 og kl. 16:30 tager Bears Academy imod Randers Cimbria kl. 16:30. Sidste kamp i første runde mellem Svendborg Rabbits og Horsens IC spilles mandag den 7. marts kl. 19:15.

Du kan se hele kampprogrammet for Playoff A her.

Playoff B

Hold Point
Værløse Blue Hawks 10*
BMS Herlev 8
theView Copenhagen 8
BK Amager 2*
*kan få 2 point mere hvis de vinder sidste kamp i grundserien

De 4 hold i Playoff B møder hinanden 2 gange (hjemme og ude). De point som holdene har efter alle kampene i grundserien mod alle hold tages med over. De 2 bedst placeret hold i Playoff B kvalificerer sig efterfølgende til Playoff B finalen.

Playoff B starter med kampene theView Copenhagen mod Værløse Blue Hawks (ikke fastlagt endnu) og BMS Herlev mod BK Amager. Denne kamp spilles lørdag den 12. marts kl. 13:30 i Herlevhallen.

Du kan se hele kampprogrammet for Playoff B her.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for