Skip to content

Runden inden pausen

Facebook

Tæt på overraskelsen.

Alle 4 kampe der var på programmet, med undtagelse af tv kampen imellem BMS Herlev og Svendborg Rabbits, blev afviklet, hvilket var en lettelse ovenpå den forrige uges aflysninger.

theView Copenhagen var i kontrol det meste af kampen imod Horsens IC. I tredje periode begyndte det dog at vende, og udeholdet kom stille og roligt tilbage i kampen. Københavnerne forsøgte flere gange at kæmpe sig tilbage i kampen, men da Horsens IC først havde taget føringen, gav de ikke slip, og kampen endte 66-74. Vedran Borovcanin scorede 29 point og tog 12 rebounds.

Bears Academy havde besøg af Randers Cimbria, og selvom hjemmeholdet har spillet næsten alle kampe tæt, måtte de se sig slået stort af overmagten fra Randers. Bears Academy vandt anden periode i kampen, men et yderst velspillende Randers Cimbria hold kunne glæde sig over en sejr, der endte 64-106. Reginald Kissoonlal scorede 34 point og tog 17 rebounds.

BK Amager inviterede lørdag eftermiddag indenfor til opgøret imod Team Fog Næstved. Fra start til slut var det gæsterne der leverede den bedste præstation, og de kunne efter 40 spillede minutter se yderligere 2 point på kontoen, efter en sejr med 49 point og et slut resultat på 58-107. Med 6 spillere over 10 point var det Kameron Williams, der blev mest scorende fra gæsterne. Han havde 19 point og 2 rebounds.

Værløse Blue Hawks bød de forsvarende danske mestre Bakken Bears op til dans i Søndersøhallen søndag eftermiddag. Hjemmeholdet lagde godt ud og kunne gå til halvleg helt lige 41-41. Det lignede en kamp, der ville gå hen og blive lidt af en gyser, som da de spillede hjemme imod Horsens IC, men gæsterne havde andre tanker. Anden halvleg skruede Bakken Bears op for intensiteten, og en 14-30 points periode gav pludselig en lidt mere komfortabel kamp. Fjerde periode ender 9-19 og gæsterne kan dermed tage hjem med en fin sejr på 64-90. Travis Taylor kvitterede for 15 point og 14 rebounds.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken