Skip to content

Runden efter pausen

Facebook
Sharif Barfi theView Copenhagen Foto: Robert Dines Rasch

December bold er skudt i gang.

Torsdag aften var Basketligaen tilbage på SPORT LIVE, hvor Horsens IC og Bakken Bears for anden gang i sæsonen skulle møde hinanden. Modsat den første kamp kontrollerede gæsterne denne gang kampen fra start til slut. Hjemmeholdet gjorde dog gode forsøg i anden halvleg på at vende kampen, og var sent i fjerde periode kun nede med 2 point. Bakken Bears hurtige angrebsspil fik dem dog hurtigt foran igen. Kampen endte 72-85 med Jarred Ogungbemi-Jackson som topscorer med 18 point 2 assist og 1 rebound.

Nørrebro Hallen var første venue for lørdagens kampe, og her skulle theView Copenhagen op imod Værløse Blue Hawks. Da de to hold mødtes tidligere på sæsonen, blev det Værløse der trak det længste strå, men theView Copenhagen var mødt op med ny energi i form af Durell Vinson. En kamp der i første halvleg lignede en sikker sejr til gæsterne. Men efter pausen var hjemmeholdet bedst, og fik vundet kampen
84-79. Topscorer i kampen var Værløse Blue Hawks Peter Møller, med 23 point 4 rebounds og 3 assist.

BMS Herlev stod lørdag overfor BK Amager i Herlev Hallen. Udeholdet var flyvende fra start, men som første periode gik imod slutningen, begyndte værterne stille og roligt at tage noget af føringen bid for bid. Der skulle ikke gå meget af anden periode, før BMS Herlev tog føring, og herefter kiggede de aldrig tilbage. Hjemmeholdet holdt føringen resten af kampen, der endte i sejr 85-79. Topscorer i kampen var Andreas Meilby Amundsen med 31 point, 4 rebounds og 4 steals.

I Århus skulle Svendborg Rabbits endelig i kamp igen, og her ventede et velspillende Bears Academy mandskab. Selvom hjemmeholdet kun vandt første periode af kampen, så var de godt med hele vejen, og sørgede for en spændende eftermiddag i Vejlby-Risskov Hallen. Pointene blev godt fordelt imellem spillerne fra Bears Academy, hvor 4 ud af 5 af starterne kom over 10 point. Hos gæsterne fra Svendborg var det Sebastian Åris, der skinnede igennem, og i fjerde periode viste det sig at være for stor en mundfuld for værterne, da han ramte fire 3’ere og var med til at sikre sejren. Topscorer i kampen blev også Sebastian Åris med 26 point 5 assist og 2 rebounds.

Flere artikler