Skip to content

PLAYOFFS UGE 5

Facebook

Kampen om pladserne fortsætter

Mandag d. 28. marts kl. 19:00 tager Svendborg Rabbits imod Bears Academy. De første 3 kampe er vundet af hjemmeholdet, dog ikke uden besvær. Gæsterne fra Århus er kendt for ikke at give op, og de spiller alle 40 minutter fuldt ud. Det er endnu ikke blevet til en sejr i slutspillet for Bears Academy, men intet er umuligt. Svendborg Rabbits er stadigvæk på andenpladsen, og 2 point i denne kamp vil hjælpe med at bevare positionen.

Mandag d. 28. marts kl. 19:15 tager Horsens IC imod Team Fog Næstved. Horsens IC kravlede med de seneste to sejre op på Basketligaens tredjeplads, og har startet de to sidste kampe som skudt ud af en kanon. Det offensive spil har været svært for modstanderne at stoppe, og i sidste kamp imod Team Fog Næstved scorede de 38 point i kampens første 10 minutter. Team Fog Næstved er modsat fra Horsens IC dumpet ned på en fjerdeplads, men på nuværende tidspunkt skal der blot 2 point til for at komme tilbage på tredjepladsen.

Torsdag d. 31. marts kl. 18:30 tager Bears Academy imod Team Fog Næstved, i hjemmeholdets to ud af tre kampe i denne uge. Gæsterne har indtil videre været i kontrol, og kan dette blive deres anden sejr i ugen, ser det lysere og lysere ud med en plads i semifinalerne. De unge bjørne nyder godt af de mange minutter samt liga erfaring i slutspillet, og de kæmper fortsat for sejr i slutspillet.

Torsdag d. 31. marts kl. 19:15 tager Svendborg Rabbits imod Randers Cimbria. Det har været nogle gode opgør imellem de to hold denne sæson, og intet tyder på, at det stopper lige foreløbig. Randers Cimbria er 2 point fra fjerdepladsen, og de søger fortsat efter, at komme ind i en god og vedvarende rytme. Svendborg Rabbits har i perioder haft problemer med angrebet på det sidste, men de scorer dog i gennemsnit 101 point per kamp imod Randers Cimbria, hvilket ikke tegner på et offensiv der er gået i stå.

Fredag d. 1. april kl. 18:00 tager theView Copenhagen imod BK Amager. Værterne har nu vundet fem kampe i strej, og selvtilliden fejler intet. theView kan med en sejr mere sikre sig en plads i play-off B finalen, som allerede er sikret af Værløse Blue Hawks. Gæsterne fra BK Amager var yderst tæt på at vinde deres sidste kamp, og i slutspillet har de været i nogle meget tætte opgør. BK Amager kan med sejre i deres sidste kampe erstatte BMS Herlev på tredjepladsen i play-off B.

Fredag d. 1. april kl. 19:00 tager BMS Herlev imod Værløse Blue Hawks. Hjemmeholdet er på nuværende tidspunkt nede 1 – 2 imod Værløse Blue Hawks, men det betyder ikke, at de lægger sig ned lige foreløbig. Det har været intense opgør imellem de to hold de sidste par sæsoner, og intet har ændret sig denne sæson. BMS Herlevs Leonardo Carlino var tilbage på banen i sidste kamp imod theView Copenhagen, og her bidrog han med 17 point, 9 rebounds og 7 assists.

Lørdag d. 2. april kl. 16:30 tager Bears Academy imod Bakken Bears. Det bliver ikke mere lokalt, end når de to hold mødes. Der har været en klar klasseforskel imellem Bears Academy og Bakken Bears, men hjemmeholdet har indtil videre givet 100% i alle kampenes 40 minutter.

Søndag d. 3. april kl. 15:00 tager Randers Cimbria imod Horsens IC. I sidste uge var det Horsens IC, der trak det længste strå og vandt 95-82. Der kan nå at ske meget i kampene inden, men dette er endnu en af de kampe, der har meget at sige i forhold til den endelige placering.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken