Skip to content

PLAYOFFS UGE 1

Facebook

Afslutning og opstart.

Denne uge bliver grundspillet afsluttet når de to sidste kampe afvikles torsdag og fredag. Onsdag aften sikrede Svendborg Rabbits sig en plads i pokalfinalen imod Bakken Bears søndag d. 17. april i Forum Horsens. Bakken Bears fik også nyheden om at de var tilbage i FIBA Europe Cup, da deres tidligere modstander BC Avtodor Saratov er blevet ekskluderet fra turneringen. Bakken Bears skal nu møde Rumænske CSM CSU Oradea i kvartfinalen onsdag d. 9. marts.

Torsdag d. 3. marts kl. 19:00 i Amagerhallen tager BK Amager imod Bakken Bears i deres sidste møde denne sæson. BK Amager har på det seneste forbedret sit spil og sigter formegentlig efter at få styr på rotationerne inden slutspillet starter. Bakken Bears kan denne kamp være det eneste ubesejrede hold i Basketligaen, hvilket ikke har været gjort siden 1973.

Fredag d. 4. marts kl. 19:00 i Søndersøhallen tager Værløse Blue Hawks imod Svendborg Rabbits. Værløse har i de sidste to kampe vist at de kan holde sig indenfor arms længde med topholdene og det er nu deres sidste chance for at tage en sejr imod et af dem. Svendborg Rabbits kommer lige fra at have kvalificeret sig til pokalfinalen og samler endnu engang op på deres travle kampprogram. Det er deres anden af tre kampe på seks dage, og selvom de har sikret sig andenpladsens i grundspillet er der ikke tid til at slippe foden fra pedalen når alle pointene gælder.

Lørdag d. 5. marts kl. 14:00 i Vejlby-Risskovhallen åbner Bakken Bears og Team Fog Næstved op for det nye Play-off 1-6 setup. De to hold har stået overfor hinanden tre gange denne sæson, hvoraf to af opgørene har været uhyrligt spændene. Bakken Bears har indtil videre været det bedre hold, men man skal ikke undererkende Team Fog Næstved, der har haft en rigtig flot sæson.

Lørdag d. 5. marts kl. 16:30 er der igen kamp i Vejlby-Risskovhallen, hvor Bears Academy tager imod Randers Cimbria. Det er ikke længe siden vi så de to hold overfor hinanden, hvor Chis Nielsen i kampens døende sekunder sikrede sejren med et 3 points skud. Det unge Bears Academy hold skal fyrre på alle cylindre, hvis de skal have nogle sejre i Play-off 1-6.

Se kampene i hallerne, på basketligaen.live, eller hele Danmarks basket kanal SPORT LIVE.

Flere artikler

Nu starter slutspillet

Den første del af sæsonen, Grundspillet, blev færdigspillet lørdag eftermiddag med kampen mellem Bears Academy og Værløse Blue Hawks, og det betyder, at