Skip to content

Kvartfinaleserien Svendborg Rabbits – Team FOG Næstved

Facebook

I præsentationen af de 4 kvartfinaleserier er vi komme til den sidste i rækken og nok også den der er mest spænding om, nemlig opgøret mellem Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved

Svendborg Rabbits nr. 4 i PRO A med 16 sejre og 10 nederlag
Team FOG Næstved nr. 5 i PRO B med 14 sejre og 12 nederlag

De 2 hold har mødt hinanden i grundserien 4 gange og Rabbits har vundet 3 af disse. Sammenholdt med at de også endte højere end Team FOG i slutstillingen i grundspillet gør det til favorit i denne serie.

Hvis Team FOG skal have en chance i denne serie så kræver det at holdet får minimeret de udfald, hvor det ser ud til at holdet går helt i står, og sætter store føringer over styr. Team FOG har også svært ved at komme tilbage i kampene hvis de først er kommet bagud med mere end 10 point. En anden faktor er også at holdet bliver nødt til at koncentrere sig og holde fokus på eget spil uanset om de føler at nogle dommerkald ikke går deres vej. TFN er det hold i BL der fik ravet flest tekniske fejl til sig i grundspillet og de har ikke råd til at skulle undvære nogle af deres profiler på grund af karantæne.

Svendborg Rabbits derimod må gå ind i slutspillet med masser af selvtillid. De var tæt på en snuppe 3. pladsen i grundspillet men et nederlag i slutningen af sæsonen med 1 point til Randers Cimbria blev afgørende. Hvis Sebastian Åris og 2 x Brandon, Tabb og Norfleet holder deres høje niveau så burde en semifinale være indenfor rækkevide.

Kampprogrammet for serien:
Kamp 1: 5. april kl. 19:00 Svendborg Rabbits – Team FOG Næstved
Kamp 2: 8. april kl. 19:150 Team FOG Næstved – Svendborg Rabbits
Kamp 3: 12. april kl. 19:00 Svendborg Rabbits – Team FOG Næstved
Kamp 4: 15. april kl. 19:15 Team FOG Næstved – Svendborg Rabbits (evt.)
Kamp 5: 19. april kl. 19:00 Svendborg Rabbits – Team FOG Næstved (evt.)

Sådan ender det nok: 3-1 til Svendborg Rabbits

Hvem skal man holde øje med?: For Svendborg Rabbits har Sebastian Åris været en stor oplevelse i denne sæson og har helt klart været en af Kaniners bedste med imponerende 15,1 point pr. kamp. Kan han fortsætte dette spil kan det være en afgørende faktor for holdets videre vej mod DM-finalerne.

For Team FOG Næstved er det værd at holde øje med landsholdsspilleren Phillip Hertz som på den rigtige dag nærmest kan score efter behag. Med tilgangen af Frederik H. Nielsen er noget af presset taget af Phillips skuldre og denne serie kan være der hvor TFN-kaptajnen styrer sit hold med semifinalerne.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for