Skip to content

Kvartfinaleserien Randers Cimbria – Værløse Blue Hawks

Facebook

I præsentationen af de 4 kvartfinaleserier kigger vi denne gang på opgørene mellem Randers Cimbria og Værløse Blue Hawks.

Randers Cimbria nr. 3 i PRO A med 16 sejre og 10 nederlag
Værløse Blue Hawks nr. 1 i PRO B med 11 sejre og 11 nederlag

Selvom Randers Cimbria sluttede grundserien af med et overraskende nederlag til BMS Herlev Wolfpack er holdet stadigvæk klar favorit med Værløse Blue Hawks selvom Værløse i holdenes seneste opgør kun tabte med 6 point hjemmebanen i Søndersøhallen.

Skal Værløse overraske skal holdet spille optimalt i 40 minutter og alle spillere skal levere på dagen. Holdet vil nok også gøre alt for at give coach Susie Heede-Andersen den bedste afskedsgave ved at slå Cimbria ud og kvalificere sig til semifinalerne. Endvidere skal nøglespillerne herunder Koch Bar og Mathias Bak Christensen holde sig ud af fejlproblemer for Værløse for brug for deres hjælpe i forsvaret gennem hele kampen.

Randers derimod skal vise en helt anden tænding end holdet gjorde i nederlaget mod Wolfpack. Men mon ikke at trænerstaben har talt med store bogstaver efterfølgende og det vil klart ses når kamp 1 sættes i gang på mandag.

Kampprogrammet for serien:
Kamp 1: 5. april kl. 15:00 Randers Cimbria – Værløse Blue Hawks
Kamp 2: 8. april kl. 19:00 Værløse Blue Hawks – Randers Cimbria
Kamp 3: 12. april kl. 19:00 Randers Cimbria – Værløse Blue Hawks
Kamp 4: 15. april kl. 19:00 Værløse Blue Hawks – Randers Cimbria (evt.)
Kamp 5: 19. april kl. 19:00 Randers Cimbria – Værløse Blue Hawks (evt.)

Sådan ender det nok: 3-1 til Randers Cimbria

Hvem skal man holde øje med?: Randers Cimbria har mange store profiler og man kan ikke komme uden om det franske fyrtårn Jonathan Jeanne der nærmest dunker efter behag og så alt mulig manden Brantley Bynum der nærmest er ustoppelig hvis han får bolden tæt på ringen. For Værløse Blue Hawks har Koch Bar været stærkt spillende med 2 x 29 point i holdets seneste 2 kampe. Også Martin Poulsen har gjort det godt og snitter 13,1 point for hele sæsonen.

Flere artikler

Nu starter slutspillet

Den første del af sæsonen, Grundspillet, blev færdigspillet lørdag eftermiddag med kampen mellem Bears Academy og Værløse Blue Hawks, og det betyder, at