Skip to content

Kvartfinaleserien Bakken Bears – Bears Academy

Facebook

Det ligger nu allerede klart hvem der skal spille mod hvem i kvartfinalerne i BL, vi kan nu kigge fremad mod de 4 serier som spilles bedst á 5 kampe.

Vi lægger ud med at kigge på serien mellem Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears nr. 1 i PRO A med 23 sejre og 3 nederlag
Bears Academy nr. 3 i PRO B med 7 sejre og 5 nederlag

Bakken Bears har som vanen tro været med i toppen af PRO A gennem hele sæsonen og længe før afslutningen på grundserien lå det fast at holdet ville vinde PRO A. Bears Academy har med deres nye coach Thomas Hemmingsen i spidsen været en farlig modstander for de fleste hold i BL og har helt klart været et af de positive oplevelser i PRO B i denne sæson.

Men nu venter storebror i kvartfinalen og her kan holdet spille helt frit. Ingen regner med at lillebror kan overraske så meget at de kan vinde minimum 3 kampe over Bakken Bears. Tillige må holdet undvære 3 af de helt store profiler i serien. Der er nemlig sådan at 5 spillere har haft dobbeltlicens for både Bakken Bears og Bears Academy, men i slutspillet kan man kun deltage på ét af holdene. Og der er nu blevet beslutter at Anton Harbo, Magnus Møllgaard og Mads Bro Hansen skal spille slutspil for Bakken Bears mens Gustav Rønneholt Johansen og Jermaine Ballisager Webb skal spille for Bears Academy.

Kampprogrammet for serien:
Kamp 1: 6. april kl. 18:30 Bakken Bears – Bears Academy
Kamp 2: 9. april kl. 18:00 Bears Academy – Bakken Bears
Kamp 3: 3. april kl.18:30 Bakken Bears – Bears Academy
Kamp 4: 16. april kl. 18:00 Bears Academy – Bakken Bears (evt.)
Kamp 5: 19. april kl. 18:30 Bakken Bears – Bears Academy (evt.)

Sådan ender det nok: 3-0 til Bakken Bears

Hvem skal man holde øje med?: Bakken Bears har så mange profiler at man næsten kan nævne dem alle sammen, men jeg tror at en spiller Q. J. Peterson kommer til at brænde nettet af selvom Bakken Bears nok vil rotere den del i serien. Ryan Evans har i sin 5 kampe i marts måned snittet 17,8 point pr. kamp og er ud til at have ramt formen på det hele rigtige tidspunkt. For Bears Academy bliver det spændende om assistskongen i BL Marius Kirkholt Sørensen kan blive ved med at fodre sine holdkammerater med aflevering der kan omsættes til point.

Flere artikler