Skip to content

Horsens IC – Svendborg Rabbits

Facebook

På torsdag d. 30. september kl. 19:15 indtager Horsens IC for anden gang de danske tv skærme. Denne gang skal de være værter for Svendborg Rabbits på hjemmebanen i Forum Horsens.

Horsens IC måtte i første tv kamp se sig besejret 104-89, efter en det meste af vejen tæt kamp imod Bakken Bears i Vejlby-Risskov Hallen. Svendborg fik derimod sat 2 point på kontoen, da de på hjemmebane dagen forinden slog Bears Academy 92-77.

Både Horsens og Svendborg manglede et par spillere fra deres roster i første kamp. I Horsens ser man frem til at få Siler Schneider, Andy Cleaves og Soufi Diakite i aktion. Med de tre herre på holdkortet vil Horsens blive styrket i både angeb og forsvar. Hos Svendborg har man også noget godt i vente, da der blev vist gode takter i den første kamp imod Bears Academy. De har fået Sebastian Åris tilbage og dermed er en vigtig del af kernen på holdet kommet på plads igen. Åris snittede sidste sæson 15.7 points, 3.5 rebounds og 4.8 assists og giver dermed også Svendborg et godt skub offensivt. Sebastian Åris er ikke den eneste der meldes kamp klar fra Svendborg, det unge talent David Fischer Hockerup har også fået spillertilladelse og Nicklas Jønsson skulle være kommet tilbage efter en mindre skade.

Følg med på SPORT LIVE torsdag kl. 18:30 når basket magasinet OVERTIME starter som optakt til kampen imellem Horsens IC og Svendborg Rabbits.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for