Skip to content

Dobbelt kamp på SPORT LIVE

Facebook
Vedran Borovcanin i gul
Travis Taylor i hvid
Foto: MJ og FIBA

Doubleheader på SPORT LIVE

Onsdag d. 6. april er der lagt op til en aften fyldt med basketball. SPORT LIVE købte fornyligt rettighederne til FIBA Europe Cup semifinalen, og de har den kommende onsdag valgt både at vise topkampen imellem Horsens IC og Svendborg Rabbits kl. 18:30, og meget kort efter FIBA Europe Cup semifinalen imellem Bakken Bears og Reggio Emilia.

Horsens IC har i den seneste tid været godt på vej op ad tabellen, og de ligger i skrivende stund til at få en plads i denne sæsons semifinaler. Svendborg Rabbits har haft en god sæson, hvor de i starten var ubesejret langt hen ad vejen. Efter deres første nederlag til Bakken Bears har de ligget fast på andenpladsen sæsonen igennem.

Bakken Bears tog en god sejr på hjemmebane over Italienske Reggio Emilia på 74-72. Turen går nu imod Italien, hvor det italienske storhold venter. Reggio Emilia ligger på en fjerdeplads i den italienske basketliga og 9 pladser over Nutribullit Treviso, som Bakken mødte i Champions League kvalifikationen.
Der er ingen tvivl om, at Bakken Bears står overfor en svær kamp, men de har gang på gang vist deres høje niveau og på onsdag er det med hele basket Danmark i ryggen.

Se med på kanalen kl. 17:50, når basketmagasinet OVERTIME ruller over skærmen. Kl. 18:20 starter optakten til Horsens IC vs Svendborg Rabbits og lige efter kampen bliver der sendt direkte fra Bakkens FIBA Europe Cup semifinale.

Hvor kan jeg se SPORT LIVE?

Man kan se SPORT LIVE via YouSee, YouTv, Stofa, Norlys, Allente og Waoo. For kun 19kr. den første måned kan man ligeledes få et digitalt abonnement hos Jysk Fynske Medier og se kampene dér. Se mere på følgende link.
https://stiften.dk/live-sport?fbclid=IwAR2RJYO1k-bWlhwWQhPSVzzKBaDCHawPsb_NbTSQ4mPvonav5iaglO0Xsp0

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken