Skip to content

Den lille runde inden pokalsemifinalen

Facebook

To sejre til to tophold.

Bakken Bears fik lov til at kæmpe for deres sejr, da de mandag aften var på besøg hos theView Copenhagen. Første periode tilhørte hjemmeholdet og Zeke Moore, der i kampen forinden kun scorede 8 point, men her scorede 9 point indenfor de første 5 minutter. Scoren kom helt op på 16-5, før gæsterne fra Århus meldte sig ind i kampen. Halvvejs inde i en stærk anden periode kom Bakken Bears i front. De fik scoret hele 36 point i perioden, og kunne gå til pause 42-50. Tredje periode mindede lidt om kampens start, og det var igen theView Copenhagen, der var bedst på gulvet. Jacob Hoffman var med sine 11 point i tredje periode med til at øge spændingen inden starten af fjerde og sidste periode, hvor stillingen var 66-69. Det var kun ét point, der adskilte de to hold i starten af fjerde periode, men ligaens nummer 1 fik på 3 minutter lavet et 15-0 run. Resten af perioden formåede de, at holde det ellers velspillende hjemmehold på afstand. Kampen endte 79-96. Marvelle havde 21 point, 7 rebounds, samt 1 assist, og Jacob Hoffman blev kampens topscorer med 27 point, 2 rebounds og 3 assist.

Ovenpå den store nyhed om ophør af kontrakt imellem Team Fog Næstved og Frederik Hougaard Nielsen, blev sæsonens 9. sejr hentet hjem. BMS Herlev var godt med i det meste af tirsdagens TV-kamp i Næstved Hallerne, og første halvleg bød på hele 18 føringsskift. Ved starten af tredje periode var stillingen 43-38, og det viste sig, at blive en tæt periode hvor BMS Herlev fik en enkelt føring. Team Fog Næstved var ikke længe om at øge 5 points føringen, og ved omkring 3 minutter inde i fjerde periode, var hjemmeholdet oppe med 9 point. Gæsterne kom ikke tættere på end 4 point i midten af fjerde periode, og det var så her, at Team Fog Næstved trak fra og kampen endte 88-74. Topscorer blev Kameron Williams med 27, 3 steals og 1 rebound.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken