Skip to content

De sidste kampe inden nytår

Facebook

Ingen overraskelser inden nytår.

Der skulle gå en hel periode, før end Bears Academy kom ordentlig i gang imod BK Amager. Første periode faldt i gæsternes favør, og de havde fået deres nye mand, Mitch Pelissier, på holdkortet til dagens kamp. De unge bjørne kom dog efter det i anden periode, og så sig ikke tilbage resten af kampen. Keane Thomann havde endnu en double double med 19 point og 14 rebounds.

I Herlev Hallen gjorde Bakken Bears det tydeligt fra start, at de ikke var kommet for at lege. BMS Herlevs unge fik lidt bedre gang i angrebet i sidste periode, der endte 26-30. Leonardo Carlino var tæt på en triple double med 12 point, 10 rebounds og 8 assist. Hos Bakken Bears var det Tylor Ongwae, der leverede varen, og scorede 20 point sammen med 6 rebounds og 6 assist.

Bakken Bears og BK Amager spillede for anden dag i træk, og her var det så gæsterne fra Amager, der kom bedst fra start og vandt første periode med 1 point. Kampen tog en drejning, og på blot 10 minutter blev den smalle føring forvandlet, da Bakken Bears med skruede op for tempoet i angrebet og dermed gik til halvleg med en føring på 25 point efter at have scoret hele 43 point i anden periode. Den største føring i kampen blev 41 point dog endte kampen 116-82. Travis Taylor blev noteret for 18 point, 12 rebounds og 5 assist.

Svendborg Rabbits viste sig endnu engang som det bedre hold og kontrollerede de første 3 perioder af TV-kampen imod theView Copenhagen. Gæsterne fra København fik lidt mere tur i den i fjerde periode og vandt denne med 5 point. Sebastian Åris har i 3 ud af sine sidste 4 kampe scoret 26 point, undtagelsen var sidste kamp imod BMS Herlev hvor han kun scorede 6 point.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken