Skip to content

De nye restriktioner

Facebook

Elitesporten forsætter.

Efter myndighedernes seneste udmelding fredag eftermiddag kan vi i Basketligaen bekræfte at kampene vil fortsætte som planlagt, dog uden tilskuere. Det vides endnu ikke hvornår tilskuere må komme tilbage i hallerne, dette vil meldes ud så snart det er fastlagt.

Det kan være en skuffelse ikke at få lov til at komme i hallen og se sit yndlingshold spille, men heldigvis kan du stadigvæk følge kampene på basketligaen.live! Har du endnu ikke oprettet en bruge så husk at du kan bruge koden ”Basket” ved oprettelse og se kampene gratis. Denne voucher er tidsbegrænset og der meldes ud når det månedlige abonnement på 75kr starter.

Husk du også kan følge Basketligaen på SPORT LIVE hvor der ugentlig vises kampe og basketmagasinet OVERTIME.

De nye restriktioner kort fortalt.

Ingen tilskuere til kampene.

Klubberne må stadigvæk gøre brug af frivillige herunder:
Dommerbord, stats, reklame opsætning, speaker, gulvtørrer mm.

Fra i dag og frem til den 17. januar 2022 gælder der krav om mundbind eller visir for alle i alderen 12 år og op, der befinder sig indenfor i idrætsfaciliteterne. Spiller, trænere og dommere er undtaget.

Der vil fortsat være krav om Corona pas for alle over 15 år, dette gælder alle i hallen.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for