Skip to content

De nye restriktioner

Facebook

Elitesporten forsætter.

Efter myndighedernes seneste udmelding fredag eftermiddag kan vi i Basketligaen bekræfte at kampene vil fortsætte som planlagt, dog uden tilskuere. Det vides endnu ikke hvornår tilskuere må komme tilbage i hallerne, dette vil meldes ud så snart det er fastlagt.

Det kan være en skuffelse ikke at få lov til at komme i hallen og se sit yndlingshold spille, men heldigvis kan du stadigvæk følge kampene på basketligaen.live! Har du endnu ikke oprettet en bruge så husk at du kan bruge koden ”Basket” ved oprettelse og se kampene gratis. Denne voucher er tidsbegrænset og der meldes ud når det månedlige abonnement på 75kr starter.

Husk du også kan følge Basketligaen på SPORT LIVE hvor der ugentlig vises kampe og basketmagasinet OVERTIME.

De nye restriktioner kort fortalt.

Ingen tilskuere til kampene.

Klubberne må stadigvæk gøre brug af frivillige herunder:
Dommerbord, stats, reklame opsætning, speaker, gulvtørrer mm.

Fra i dag og frem til den 17. januar 2022 gælder der krav om mundbind eller visir for alle i alderen 12 år og op, der befinder sig indenfor i idrætsfaciliteterne. Spiller, trænere og dommere er undtaget.

Der vil fortsat være krav om Corona pas for alle over 15 år, dette gælder alle i hallen.

Flere artikler

Spændende sæson 2022/23 er slut

Mandag aften sluttede sæsonen i Basketligaen, da Bakken Bears på overbevisende vis sikrede sig det danske mesterskab med en samlet finalesejr på

Årets dommer i Basketligaen

Vi er nu ved at være nået til vejs ende i sæsonkåringerne for Basketligaen 2022/23. Den eneste pris, vi mangler, er “Årets