Skip to content

Basketligaen på tv

Facebook

Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt og dette med den gode nyhed om, at mindst 54 af Basketligaens kampe kan ses på SPORT LIVE. Der vil hver torsdag aften blive vist dansk top basket på SPORT LIVE og den første kamp på programmet, er sidste års finale rematch mellem Bakken Bears og Horsens IC i Vejlby-Risskov hallen torsdag d. 23. september kl. 19:15.

Bakken Bears er lige nu i Italien for at sikre sig adgang til Champions League. Det er med den nye head coach Anders Sommer, at Bakken Bears går sæsonen i møde. De har holdt på deres stærke danske core samt et par af udenlandsprofilerne, og der er derfor ikke tilføjet mere end tre nye spillere.Horsens IC har fået rystet posen lidt denne off-season. Frederik Rungby er taget til Tyskland og alle udenlandsprofilerne er taget videre. Head coach, Lukas Varga, har været aktiv i rekrutteringen og hentet fem nye profiler ind.

Udover dansk top basket vil der ligeledes være et ugentligt basketball magasin, der sætter fokus på Basketligaen og ugens tv-kamp.

Hvordan får jeg SPORT LIVE?
Du kan få SPORT LIVE igennem en af samarbejdspartnerne: YouSee, Stofa, Allente, Waoo og YouTv.

Der kan på SPORT LIVE ligeledes ses andre sportsgrene såsom floorball, cykling, volleyball, fodbold, petanque, bordtennis og hestevæddeløb mm.

https://www.sport-live.dk/

Vi ser frem til en fantastisk basketball sæson med tv kampe på SPORT LIVE og streaming af kampe på en ny platform, som vi snart kan løfte sløret for.

Sæsonens første kamp skydes i gang tirsdag den 22. september hvor Svendborg Rabbits hjemme i Kaninhulen får besøg af Bears Academy.

Flere artikler