Skip to content

Årets tre første kampe

Facebook
Brantley Bynum i hvid
Foto: Tom Andreasen – Fotografi

Årets første tre.

Bakken Bears og Bears Academy stod for årets første kamp. Denne gang var alt spænding dog suget ud af kampen efter de første 10 minutters spilletid. Bears Academy måtte undvære deres tre profiler i Anton Harbo, Magnus Møllgaard og Mads Bro. Ved halvleg var Bakken Bears allerede oppe med 27 point, og efter endnu en god tredje periode, var kampen så godt som lukket inden fjerde og sidste periode. Kampens topscorer blev Keane Thomann med 24 point og 8 rebounds, tæt fulgt af Michel Diouf med 21 point og 7 rebounds.

TV-kampen imellem Svendborg Rabbits viste sig at være noget af en gyser. Den første periode gik til Svendborg, der også havde taget første stik i sæsonen. Randers fik dog lige før pausen udlignet med en 3’er fra Jonathan Klussmann. I tredje periode begyndte der at tegne sig et billede af den første kamp de to hold spillede imod hinanden, og langt ind i fjerde periode havde Svendborg taget en nogenlunde komfortabel føring. Pludselig vender det dog, og med 5 minutter og 2 sekunder tilbage af fjerde og sidste periode, scorer Brandon Randolph 2 point. Dernæst gik det på tur imellem især Brandon Randolph, Brantley Bynum og Jonathan Klussmann. Med 1 minut og 33 sekunder tilbage rammer Jonathan Klussmann en 3’er, som bringer Randers Cimbria foran med 1 point, og Svendborg kalder timeout. Efter timeout er det Svendborg bold. Her misser de deres chance for at komme i front igen, og assisteret af Anton Hansen sender Jonathan Klussmann endnu en 3’er igennem nettet, hvilket giver Randers en føring på 4 point. Kampen ender 92-98 og Jonathan Klussmann scorer 25 point, tager 4 rebounds og uddelegerer 4 assist.

Team Fog Næstved var endelig i kamp igen, og denne gang var det imod theView Copenhagen. Hjemmeholdet har i den seneste tid måtte sige farvel til to spillere i Akim Jonah fra Tyskland og Jeppe Madsen fra Næstved. Der var heller ikke brug for flere mand i truppen til denne kamp, da Team Fog Næstved trak sig sejrrigt ud af kampens fire perioder. Kameron Williams blev med 24 point og 4 rebounds topscorer i kampen.

Flere artikler

Nu starter slutspillet

Den første del af sæsonen, Grundspillet, blev færdigspillet lørdag eftermiddag med kampen mellem Bears Academy og Værløse Blue Hawks, og det betyder, at