Skip to content

Årets Spiller

Facebook
Sebastian Åris Petersen
Foto: Tom Andreasen Fotografi

Sebastian Åris er Årets Spiller!

I sæsonen 20/21 blev han hædret af Fullcourt som ”Årets Danske Spiller” og ”Most Improved Player”. Denne gang er det den helt store anerkendelse fra både trænere og spillere i Basketligaen.

Tallene lyver ikke når det kommer til udviklingen i Sebastian Åris spil, over de tre sidste sæsoner er han gået fra 9.7 point, 3.8 rebounds, 4.2 assists og 11.3 effektivitet, til 18.9 point, 4.5 rebounds, 6.4 assists og 21.8 i effektivitet.

Efter en flot pokal turnering kunne han også løfte trofæet sammen med resten af Svendborg Rabbits mandskabet, og i de tre spillede pokalkampe havde Sebastian Åris et gennemsnit på 25.0 point, 5.7 rebounds, 5.3 assists og en effektivitet på 27.7.

Andenpladsen i stemmer til Årets Spiller var Reginald Kissoonlal fra Randers Cimbria, og på tredjepladsen blev det Khalil Ahmad fra Horsens IC. Begge spillere har kæmpet om førstepladsen som mest scorende spiller i Basketligaen de sidste par måneder.

Flere artikler

Optakt: Nummer et mod nummer tre

Bakken Bears er ude efter revanche, når de lørdag eftermiddag vil forsøge at hente en sejr i Arena Næstved mod Basketligaen førsteplads

Rundt om runden: 19. spillerunde

Seneste spillerunde i Baskeligaen bestod af fem kampe. Første kamp var mellem oprykkerne fra Holbæk-Stenhus og Randers Cimbria, og holdet fra Kronjylland