Skip to content

Årets Dommer

Facebook
Carsten Kristensen i #16
Foto: Robert Piil

Carsten Kristensen er Årets Dommer!

Efter en kort pause kom Carsten Kristensen tilbage til Basketligaen, hvilket er faldet i god jord hos både spillere og trænere. Siden han startede med at dømme kampe i Basketligaen i 2014, har han fået 190 kampe under bæltet og 1 DM finale. Carsten Kristensen er også iblandt de dommere der skal dømme dette års finaler.

Før sin tid som dommer spillede Carsten selv elite basket. Han fik debut 1992 i det der dengang hed Jordan Ligaen som 17 årig i Stevnsgade, og lidt senere blev det til et college ophold i USA. Da Carsten vendte tilbage til Danmark, blev det til en sæson mere i Stevnsgade, før han skiftede til BK Amager. I hans bedste sæson havde han over 18 kampe et gennemsnit på 15.3 point, 6.1 rebounds og 1.9 assists.

På andenpladsen i stemmer til Årets Dommer findes vinderen fra de sidste tre sæsoner Andrada Csender, og tredjepladsen blev Anja Bach Press.

Flere artikler

Rundt om runden: 19. spillerunde

Seneste spillerunde i Baskeligaen bestod af fem kampe. Første kamp var mellem oprykkerne fra Holbæk-Stenhus og Randers Cimbria, og holdet fra Kronjylland