Skip to content

Alle undtagen theView i aktion

Facebook

Sæsonens klare 1’er.

Svendborg Rabbits fik mandag aften to point mere på tabellen, da de spillede imod BK Amager. Fra første periode var det klart, at det sydfynske hold var kommet for at vinde. Specielt i anden periode trak gæsterne fra, da de scorede 40 point og kunne gå til halvleg med scoren 32-63. Anden halvleg fortsatte meget i samme spor, og med 4 vundne perioder blev stillingen 65-104. Brandon Norfleet blev kampens topscorer med 19 point, 6 assist, 5 steals og 4 rebounds på 16 minutter og 30 sekunder.

Horsens IC skulle arbejde for deres seneste sejr over Bears Academy. Gæsterne kom godt fra start, og gjorde en hæderlig indsats kampen igennem, men selvom de vandt to perioder over hjemmeholdet, var det ikke nok til en sejr. Det var specielt under kurven, at Horsens IC dominerede. Her scorede de 52 point, tog 52 rebounds og 21 af dem var offensive. Andy Cleaves havde endnu en solid kamp, han havde 21 point, 3 rebounds, 3 steals og 2 assists.

Team Fog Næstved leverede fire gode perioder, da de torsdag aften spillede TV-kamp imod Værløse Blue Hawks. Alle spillere på begge hold fik minutter på banen, og hele 20 spillere blev noteret for point. Selvom Værløse gæsterne fik skudt en del flere bolde afsted end værterne, så spillede Team Fog Næstveds gode procenter en stor rolle. To spillere fra hjemmeholdet blev topscorere i kampen, Bubu Palo med 23 point, 9 rebounds og 4 assist og så var det Brevin Pritzl med 23 point, 7 rebounds og 5 assist.

Det er få hold, der virkeligt har været tæt på at tage en sejr over Bakken Bears i denne sæson. Svendborg Rabbits er et af de hold, og chancerne var der. Det var en tæt affære lørdag eftermiddag i Vejby-Risskov Hallen. Hverken gæsterne eller værterne kunne holde de dobbelt cifrede føringer, som de hver især fik tilkæmpet sig. Den endelige vinder blev fundet i fjerde periode, og hjemmepublikummet måtte holde vejret, da det lykkedes Svendborg Rabbits at få flere forsøg på at ramme et 3 point skud, og sende kampen i overtid. Med denne sejr har Bakken Bears fastsat sig på førstepladsen i denne sæson.  Brandon Norfleet blev topscorer i kampen med 23 point, 7 assists og 5 rebounds. Hjemmeholdets Darko Jukic blev noteret for 20 point, 2 rebounds og 1 assist.

Randers Cimbria havde besøg af BK Amager, og denne gang blev det også til en velspillet kamp og dermed sejr til hjemmeholdet. Minutterne blev velfordelt, da de to hold for sidste gang i sæsonen mødte hinanden. Josh Fortune fik sin sæson debut, og på små 24 minutter fik han vist, at han kan være en vigtig brik for holdet inden play-offs. Han blev noteret for 17 point, 6 rebounds, 5 assist og 3 steals, alt imen kampens topscorer blev holdkammeraten Robert Crawford med 27 point, 8 rebounds og 1 assist.

Søndag eftermiddag tog Horsens IC imod BMS Herlev i deres første møde denne sæson. Til trods for at gæsterne fra BMS Herlev vinder tredje periode med 6 point og fjerde med 1 point, var det en stærk anden periode fra hjemmeholdet der gjorde udfaldet i kampen. Horsens IC var kun foran med 2 point da anden periode startede, men her trak de så fra gæsterne. Anden periode blev vundet med 18 point og de kunne dermed holde BMS Herlev på afstand i de resterende 20 minutter af kampen. Kampens topscorer var Jordan Lou med 21 point, 7 assist og 3 rebounds. Vedran Borovcanin blev topscorer for hjemmeholdet med 18 point, 7 rebounds og 3 assist.

Foto: FIBA Europe Cup – fiba.basketball

Flere artikler