Skip to content

4 kampe spillet i 4. uge

Facebook

Blowout runden.

Det startede onsdag aften i Herlev Hallen, hvor BMS Herlev tog i mod Værløse Blue Hawks. En kamp der var præget af stærkt forsvarspil af BMS Herlev, hvilket blandt andet var med til at sikre dem en sejr på 20 point.

I uges tv kamp var der lagt op til top opgør i Arena Randers imellem Randers Cimbria og Svendborg Rabbits. Det stod dog klart fra tip-off hvilket hold der var skarpest på dagen og Svendborg Rabbits kom ud af 1 quarter med en 10 points føring. Derfra ændrede billedet sig ikke og Svendborg fortsatte med at bygge på deres føring og vandt alle quarters i kampen. Kampen sluttede 74-116 i Svendborgs favør.

Trods udfordringer med den ene kurv i Nørrebrohallen, lykkedes det alligevel at afvikle kampen imellem theView Copenhagen og Team Fog Næstved. En tæt kamp indtil 3 quarter, hvorefter Team Fog Næstved viser klasseforskellen og ender med en sejr på 68-99.

Til den sidste kamp i denne runde gæstede BK Amager de gule i Horsens. En kamp som de gule dominerede fra start til slut og som ligeledes var deres indtil videre højest scorende kamp fra bænken, med hele 33 point fordel over fem spillere.

Bakken Bears fik åbnet for deres FIBA Europe Cup sæson, da de tog i mod Hakro Merlins Crailsheim onsdag aften i Vejlby-Risskov Hallen. Bjørnene kom bedst fra start med 24-18 i 1 quarter, men måtte i 2 quarter se sig slået 19-27, 3 quarter 18-20 og i 4 quarter 17-26. Slutresultatet blev 78-91 men Bakken Bears skal i aktion igen på europæisk plan onsdag d. 20. oktober kl. 18:00, hvor de gæster Peristeri fra Grækenland.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for