Skip to content

4 KAMPE PÅ KORTET

Share on facebook
Facebook

Stemningen startede højt i Amagerhallen, da der var tv kamp imellem BK Amager og Værløse Blue Hawks. Hjemmeholdet startede kampen rigtig godt, men et tålmodigt Værløse hold kunne efter en dårlig første periode gå til halvleg med en 1 points føring. I tredje periode fortsatte gæsterne de gode takter og fik føringen op på 7 point. I sidste periode nåede der lige at komme lidt spænding i dee døende minutter, da BK Amagers duo Oscar Quackenbush og Tomas Bjarkason fik reduceret til 3 point. Kampen endte 71-78 til Værløse Blue Hawks der nu har 3 sejre.

Team Fog Næstved havde anden hjemmekamp i træk imod et ubesejret hold, denne gang var det Svendborg Rabbits der lagde turen forbi Næstved Hallerne. I først halvleg så det ud til at gæsterne ville køre kampen stille og roligt hjem, men hjemmeholdet fik ændret tonen i tredje og fjerde periode. Det endte dog med at blive en 10 points sejr til Svendborg Rabbits der nu har 6 i træk.

theView Copenhagen tog turen til smilets by igen hvor de denne gang skulle møde Bakken Bears. Hjemmeholdet gjorde det klart hele kampen igennem at de var det bedre hold. Bakken Bears har ligesom Svendborg Rabbits 6 sejre i træk og de to hold mødes i næste runde.

Ugens sidste kamp blev spillet i UCC Hallen i Skovlunde, her tog BMS Herlev imod Bears Academy. En kamp hvor Bears Academys bænk gjorde en stor del af forskellen og scorede 11 point mere end hjemmeholdets bænk. BMS Herlev har nu tabt 3 kampe i streg og skal på fredag forsøge at få point på tavlen igen ude imod theView Copenhagen.

Foto: Robert Dines Rasch

Flere artikler

Uge 10 i Basketligaen

Basketligaen er tilbage. Efter en lille landsholdspause er ligaen atter tilbage. Fire af holdende er allerede kommet halvvejs igennem sæsonen, og de

Runden inden pausen

Tæt på overraskelsen. Alle 4 kampe der var på programmet, med undtagelse af tv kampen imellem BMS Herlev og Svendborg Rabbits, blev

OVERTIME og tilbageblik

9. OVERTIME. Selvom det nu er to uger siden der har været basket kamp på SPORT LIVE kan man torsdag d. 18.