Skip to content

4. finalekamp

Facebook

Fjerde kamp kan være den sidste

Når Svendborg Rabbits og Bakken Bears træder på gulvet i aften i Svendborg Idrætscenter til fjerde DM finale, kan det med en Bakken Bears sejr være sæsonens sidste kamp.

Svendborg Rabbits har ryggen imod muren, og til trods for at de har fundet det bedre spil frem i kamp 2 og 3, har det stadigvæk ikke været nok til at få deres første sejr i finaleserien. Inden kamp 2 modtog Sebastian Åris prisen for Årets Spiller. Det har blandt andet været svingende præstationer hos Svendborg, der har været med til at give denne svære start. Sebastian Åris scorer kun 12 point per kamp imod siden 18.3 point per kamp i sæson. De sidste tre kampe har heller ikke været en dans på roser for Corey Silverstrom, ligesom han havde fundet rytmen igen imod Horsens IC er han altså blevet holdt på 3.6 point i gennemsnit. Coach Jimmy Moore og resten af Svendborg Rabbits mandskabet skal nu se om de kan få vendt skuden ligesom Horsens IC gjorde i sidste sæsons DM finaler.

Bakken Bears er nu ekstremt tæt på at blive Danmarksmestre i deres 20. finaledeltagelse i træk. Det er kun en sejr mere der er imellem dem og guldet. Spørgsmålet er så om de kan sweepe Svendborg, eller om medaljerne skal holdes tilbage lidt endnu. I første finalekamp var Bakken Bears veludhvilet og klar til revanche, hvilket gav noget af en præstation fra hjemmeholdet. Det var dog lidt mere ligebyrdigt i de to næste kampe, men stadigvæk et Bakken Bears hold med et højere niveau, som har vundet 10 ud af 12 spillede periode og har haft alle mand på banen i 2 ud af de 3 spillede finalekampe. Med scoringerne velfordelt hos Bakken Bears er der kun en spiller i hver kamp som har scoret 20+ point. Første kamp var det Darko Jukic der var 100% fra gulvet med 22 point, kamp 2 var det Travis Taylor med 26 point og en efficiency på 36, og i sidste kamp havde Marvelle Harris 20 point. Under semifinalerne og finalerne er der blevet uddelt nogle priser til både spillere og stab hos Bakken Bears, senest var det Anders Sommer der modtog prisen for Årets Træner, Tylor Ongwae blev Årets Forsvarsspiller, og Mads Bro Hansen blev Årets Unge Spiller.

Se 4. DM kamp på SPORT LIVE, eller www.basketligaen.live torsdag d. 19. april kl. 19:15.

Flere artikler

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken

Årets dommer i Basketligaen

Alle gode gange tre. For tredje sæson i træk er Carsten Kristensen blev udnævnt som årets dommer i Basketligaen. Carsten Kristensen er

Årets unge spiller i Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens sidste spillerpris. Vi runder sæsonpriserne af med årets unge spiller i Basketligaen, der for