Skip to content

Geof Kotila er gået bort

Facebook

Kære Alle

Det er med stor sorg at vi må meddele at Geof Kotila er gået bort.

Vores tanker er hos familien og i særdeleshed Karen og pigerne, samt alle venner og kollegaer fra Efterskolen ved Nyborg.

Det er svært at finde de rigtige ord, fordi hele basketball Danmark har mistet en elsket person der har betydet rigtigt meget, for rigtigt mange.

Geof har været i Dansk basketball i næsten tre årtier som succesfuld og meget vellidt træner i både Horsens, Bakken Bears, Næstved samt på Efterskolen ved Nyborg hvor han har været træner for mange unge mennesker gennem årene.

Foto: Allan Høgholm Photography

Siden 2016 har Geof været yderst aktiv også i selve i Basketligaen som først forretningsudvikler for Basketligaen og fra 2017 kommissær for hele Basketligaen.

Geof har været en sand inspiration at samarbejde med og det er i høj grad Geof’s fortjeneste at ligaen de seneste år har udviklet sig positivt og står et stærkt sted.

Evnen til at lytte og på bedste vis forsøge at hjælpe alle klubber i ligaen har altid været kendetegnende for Geof og der er ingen tvivl om han på tværs af alle ligaklubber og resten af basketball Danmark vil blive savnet rigtigt meget.

Æret være hans minde.

På Basketligaens vegne,

Troels Fjellø Mortensen

Flere artikler