Skip to content

Årets unge spiller i Basketligaen

Facebook

Forud for indeværende skiftede 20-årige Gustav Knudsen basketball i Spanien hos Casademont Zaragoza ud med Smilets By og Bakken Bears, og den unge danske landsholdsspiller har siden taget Basketligaen med storm.

Derfor er Gustav Knudsen blev kåret som “Årets unge spiller” af sine kolleger i Basketligaen. Knudsen løb med 35% af stemmerne, mens BMS Herlevs Marqus Marion for anden sæson sluttede på andenpladsen i “Årets unge spiller”-afstemningen. Marion var ligeledes en stor stemmesluger og endte med 30% af stemmerne. På tredjepladsen lå Knudsens holdkammerat Noah Churchill.

Gustav Knudsen har spillet en fantastisk debutsæson i Basketligaen, hvor han med tiden gik fra at være et stort talent til at være en profil på Bakken Bears-holdet. Som sæsonen er skredet frem er han blot blevet bedre og bedre, og Bakken-forwarden har gang på gang beriget Bears-fansene med det ene voldsomme highlight efter det andet.

Set over sæsonen er det blevet til 30 kampe i Bears-uniformen, hvor han i snit leverede 12,6 point, 5,2 rebounds, 1,7 assists, 1 steal og 1 block per kamp.

Gustav Knudsen fik torsdag aften på hjemmebanen i Aarhus overrakt prisen som “Årets unge spiller” inden tipoff til den første kamp i finaleserien mod Team FOG Næstved. Prisen er sponsoreret af Basketligaens partner Festina, hvorfor der fulgte et ur med i kåringen.

Du kan se de tidligere vindere af prisen ved at klikke her.

Flere artikler

19. september går det løs

Kampprogrammet for 2024/25 sæsonen er næsten på plads og forventes endelig klar inden for 14 dagen. Dog kan vi allerede nu løste

Sådan spilles BL 2024/25

Sæsonen 2024/25 afvikles med de samme 11 hold som i sidste sæson og der spilles efter følgende plan. GrundserienAlle 11 hold møder

Bakken Bears er dansk mester

Bakken Bears har gjort det igen. Bakken Bears er for ottende sæson i træk dansk mester. Det er 22. gang, at Bakken