Skip to content

Årets unge spiller i Basketligaen

Facebook

Forud for indeværende skiftede 20-årige Gustav Knudsen basketball i Spanien hos Casademont Zaragoza ud med Smilets By og Bakken Bears, og den unge danske landsholdsspiller har siden taget Basketligaen med storm.

Derfor er Gustav Knudsen blev kåret som “Årets unge spiller” af sine kolleger i Basketligaen. Knudsen løb med 35% af stemmerne, mens BMS Herlevs Marqus Marion for anden sæson sluttede på andenpladsen i “Årets unge spiller”-afstemningen. Marion var ligeledes en stor stemmesluger og endte med 30% af stemmerne. På tredjepladsen lå Knudsens holdkammerat Noah Churchill.

Gustav Knudsen har spillet en fantastisk debutsæson i Basketligaen, hvor han med tiden gik fra at være et stort talent til at være en profil på Bakken Bears-holdet. Som sæsonen er skredet frem er han blot blevet bedre og bedre, og Bakken-forwarden har gang på gang beriget Bears-fansene med det ene voldsomme highlight efter det andet.

Set over sæsonen er det blevet til 30 kampe i Bears-uniformen, hvor han i snit leverede 12,6 point, 5,2 rebounds, 1,7 assists, 1 steal og 1 block per kamp.

Gustav Knudsen fik torsdag aften på hjemmebanen i Aarhus overrakt prisen som “Årets unge spiller” inden tipoff til den første kamp i finaleserien mod Team FOG Næstved. Prisen er sponsoreret af Basketligaens partner Festina, hvorfor der fulgte et ur med i kåringen.

Du kan se de tidligere vindere af prisen ved at klikke her.

Flere artikler

Nu starter slutspillet

Den første del af sæsonen, Grundspillet, blev færdigspillet lørdag eftermiddag med kampen mellem Bears Academy og Værløse Blue Hawks, og det betyder, at